Menü
 • Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.)
  2017. február 28 kiemelt
  megtekintések4424
  Olvasson utána a vendégeink által leggyakrabban feltett kérdéseknek, hogy nyaralását már a legfontosabb információk ismeretével kezdje meg nálunk!

  Olyan kérdésekre találhat itt választ, mint például: "Mi a wifi jelszó? Hol találok a környéken gyógyszertárat?"

  Amely kérdésekre nem talált választ a blog cikkben, azokra szívesen válaszolunk telefonon, vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül emailban!
 • Wellness részleg a Katalin Apartmanban
  2018. május 27
  megtekintések3760
  2018. márciusától már megújult apartman házunkkal várjuk az érdeklődőket. Recepciónk kialakításánál törekedtünk arra, hogy minden információval ellássuk vendégeinket – hajdúszoboszlói programok, látnivalók,nevezetességek mellett, feltüntettük a tulajdonosok elérhetőségeit is. Vendégeink a recepción kérhetnek tájékoztatást a wellness részleg használatáról, szabályairól.
 • Megújult a Katalin Apartman
  2018. május 25
  megtekintések3636
  2017.januártól felújítási munkálatok kezdődtek el a Katalin Apartmanban, hogy még inkább megfeleljünk vendégeink igényeinek. A munkálatok során kívül-belül is megújultunk – Andante ülőgarnitúrák, LED világítás, jó minőségű alvómatracok, LED TV készülékek, páraelszívó és klíma berendezések kerültek telepítésre a Katalin Apartman házaiban.
 • Gőzkabinnal az egészségünkért
  2018. május 23
  megtekintések3677
  A gőzkabin segít a stressz oldásában, az izmok lazításában, és segíti a szervek ideális vérellátását. Légzőszervi betegségek tüneteit hatékonyan kezeli, hidratálttá teszi a bőrünket – ezen felül megelőzi a cellulitisz kialakulását, serkenti a méregtelenítési folyamatokat is.
 • A szaunázás nyomában
  2018. május 21
  megtekintések3939
  A szaunázás kimondhatjuk, hogy társasági élmény is. A finnek nagyon régóta tisztában vannak a szaunázás élettani hatásaival, amelyet csak az fokoz még inkább, hogy együtt, akár családi, baráti körben töltik el.
 • A jacuzzi élettani hatása
  2018. május 19
  megtekintések3810
  A jacuzzi világszerte kedvelt és ismert hidromasszázs technika, amelynek egészségmegőrző hatása több, mint kiemelkedő. A masszírozó vízsugár egy jó hőmérsékletű víz és levegő elegye, amely ellazítja az izmokat, felgyorsítja a vérkeringést, megnöveli a sejtek oxigénellátását anélkül, hogy ezzel megterhelné a szervezetet.