Menü

Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.)

2017. február 28
megtekintések4351
Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.)

Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.)


  1. Mi a WIFI jelszó?
    Amennyiben szeretné hajdúszoboszlói kikapcsolódása közben is használni az internetet, apartmanunkban szélessávú vezetéknélküli internet áll rendelkezésére. Ossza meg barátaival, ismerőseivel az Armada Apartmanban töltött pihenése legszebb pillanatait gyorsan és egyszerűen internetezésre alkalmas készülékéről! A jelszót megtalálja az aktuális apartmanban elhelyezve.


  2. Merre találom a Gyógyfürdőt?
    Hajdúszoboszlói szállásunktól kellemes, 10 perces sétával könnyen elérheti a Gyógyfürdőt. Csupán 750 métert kell tennie a testi-lelki gyógyulás érdekében. Végig haladva a Wesselényi utcán, balra fordulva az Attila utcán, ismét balra tartva a Hőforrás utcán, pár perc múlva a Fürdő utcára ér, ahol már csak néhány méter és elérkezik a Gyógyfürdő bejáratához.

  3. hajdúszoboszló szállás strand a nyári forróság elől

    Hajdúszoboszló nemcsak a nyári forróság elől menekülőket várja szeretettel.

     

  4. Találok a közelben kisboltot?
    Bevásárlásához a legközelebbi éjjel-nappal nyitva tartó nonstop boltot pár perc sétára, a Debreceni út és a Hőforrás utca sarkán találhat. 


  5. Éhes vagyok, találok a közelben éttermet?
    Számos kitűnő konyhával rendelkező éttermet talál az Armada Apartman közelében, mint például a Kemencés Csárda (Szilfákalja u. 40.), amely kisgyermekkel érkezők számára is tökéletes választás lehet, vagy az Ambrózia Étterem és Pizzéria (Mátyás király sétány 8), de kitűnő döntés lehet a Mirage Étterem (József Attila u. 5) is.

      
  6. Vannak-e klímák az apartmanbanokban?
    Természetesen szobáink rendelkeznek légkondicionáló berendezéssel. Amennyiben igénybe szeretné venni, az apartman kulcsaival együtt megkapja a klíma bekapcsolásához szükséges távirányítót is.


  7. Találok a közelben pénzváltót?
    Hajdúszoboszlón két helyen tudja átváltani valutáját, az Exclusive Change biztonságos pénzváltója két helyszínen várja Önt: a hajdúszoboszlói Tesco-ban, valamint a József Attila utca 2-4 szám alatt.


  8. Gyógyszerre lenne szükségem. Van a közelben patika?
    Hajdúszoboszlón több Gyógyszertár is található:
    Kamilla Patika – Bethlen u. 30.
    Katalin Patika – Major u. 26.
    Gyógyforrás Gyógyszertár – Hősök tere 3.
    Kígyó Patika – Luther u. 4.


  9. Pénzt szeretnék levenni, találok a közelben automatát?
    Az Armada Apartmanhoz közel, a Spar bevásárlóközpont mellett (Hőforrás u. 119.) találhat 0-24 üzemelő OTP automatát.


  10. Grillezni szeretnénk az Apartman kertjében. Van rá lehetőségünk?
    Természetesen Ön is kihasználhatja szálláshelyünk grillezési lehetőségét, ahol ínycsiklandozó falatokat készíthet. Több sütési hely is rendelkezésre áll, melyek valahol fedettek, valahol fedetlenek. A grillezéshez eszközöket, hozzávalókat nem biztosítunk, azonban a környéken található boltokban, bevásárlóközpontban minden szükséges dolgot beszerezhet a sütögetéshez. A grillezés utáni takarítással nem kell foglalkoznia, erről az Armada Apartman személyzete gondoskodik. Élvezze Ön is az önfeledt kikapcsolódást!


  11. Találok medencét az Apartman területén belül?
    Természetesen! A prémium kategóriájú Armada Family Premium apartmanunknál erre is van lehetőség. A szabadtéri gyermekmedence 3 méter átmérőjű, melyet csak 12 éven aluli gyermekek használhatnak, szülői felügyelet mellett, az időjárási viszonyok függvényében. Fontos információ, hogy a gyermekmedence csak a főszezon kezdetétől június 15-től üzemel.

  12. hajdúszoboszló apartman family prémium

    Hajdúszoboszlói Armada Family Prémium apartmanjainkban gyermekmedence várja a hűsölni vágyó apróságokat!

     

  13. Kell-e kauciót fizetnem a szállásért? 
    Szálláshelyünk összes apartmanjánál szükséges kauciót fizetni, melyet a távozás után visszakap. Az összeget az érkezés napján kell fizetni, ezt követően megkapja az apartmanja elfoglalásához szükséges kulcsokat. Fontos, hogy érkezése előtt 15 perccel jelezze telefonon számunkra az érkezését, így kollégánk időben oda tud érni a kulcsokkal az adott apartmanhoz, hogy Ön és családja mihamarabb el tudja foglalni a szállást.


  14.  Milyen eszköz, felszereltség jár az apartmanokhoz?
    A gondtalan pihenés érdekében biztosítunk Önöknek ágyneműt, törölközőt, konyharuhát, mosogatószert szivaccsal, kádkilépőt, kéztörlőt, folyékony szappant, toalett papírt. A felsorolt eszközök „kezdő csomagnak” számítanak, így ha ezek elfogynak, és továbbra is szükség lenne valamelyikre, azt már Önnek szükséges beszereznie, mivel apartmanjaink önellátóak.
    Az Armada Apartman kiemelten bababarát hajdúszoboszlói szálláshely, így a nyaralása alatt biztosítunk Önnek bababarát felszerelést, így: babaágyat, babapárnát, babamatracot, etetőszéket, műanyag fürdetőkádat, etetőeszközöket, wc szűkítőt, bilit, lázmérőt, és vízi játékokat is. Kérjük, hogy amennyiben ezeket az eszközöket igénybe szeretnék venni, érkezés előtt mindenképp jelezzék igényüket, hiszen teltház esetén könnyen elfogyhatnak a rendelkezésre álló, fent felsorolt bababarát felszerelések.