Menü

Megújult a Katalin Apartman

2018. május 25
megtekintések3575
Megújult a Katalin Apartman


Korszerűsítéssel a vendégekért


2017.januártól felújítási munkálatok kezdődtek el a Katalin Apartmanban, hogy még inkább megfeleljünk vendégeink igényeinek. A munkálatok során kívül-belül is megújultunk – Andante ülőgarnitúrák, LED világítás, jó minőségű alvómatracok, LED TV készülékek, páraelszívó és klíma berendezések kerültek telepítésre a Katalin Apartman házaiban.

 

Megújultak az átlagigényeket tökéletesen kiszolgáló konyháink is!

Apartmanjaink konyhái a teljes mértékben felszereltek így megtalálható bennük mikró hullámú sütő, kávéfőző, vízforraló és egyéb alapvető konyhai felszerelések (edények,tányérok,evőeszközök,tálak).

 

Tágasabb apartmanokkal találkozhatnak új vendégeink

Célkitűzéseink között szerepelt az, hogy a mai kornak megfelelően korszerűbbé, modernebbé varázsoljuk vendégházainkat. Számunkra a vendég kényelme az első –így kialakításban arra is törekedtünk, hogy vendégeink számára a szobák kialakítása komfortos, tágas legyen. Ennek érdekében olyan apartmanházunk is van, ahol elkülönül a személyes tér – a konyha különáll a nappalitól és a hálószobától. Másik apartmanházunkat 4 személyesből 3 személyessé alakítottuk, ezzel is személyes teret biztosítva vendégeink számára.

Akik már járatosak nálunk, tudhatják, hogy két lépcsőházzal rendelkeztünk – ezt a felújítás során egy lépcsőházzá alakítottuk át a könnyebb közlekedés érdekében.  Szintén újdonság a recepciónk, ahol –egyenlőre- részidőben személyesen is elérhetőek vagyunk, és ahol számos hajdúszoboszlói programokról, nevezetességekről szóló szórólapokat helyeztünk ki vendégeink számára.

 

Katalin apartman Hajdúszoboszló az otthon melegével
Az otthon melegségét találhatja meg a felújított Katalin
Apartmanokban, így lesz a nyaralásból pihentető élmény!


Nyaraljon az egyetlen wellness részleggel rendelkező hajdúszoboszlói apartmanban, az Armada Apartmanban!

Wellness szolgáltatásunk egyedi kínálatot képez a hajdúszoboszlói szállások palettáján, hiszen a szállodai wellness szolgáltatások árai igen magasak. Nálunk, a Katalin Apartmanházakban külön díj ellenében válthatóak wellness szolgáltatások, de garantáltan csak vendégeink használhatják őket így megőrizve a személyes, privát szférájukat. Külön bejárattal rendelkeznek, ezen felül törölköző biztosított.


Megfizethető wellness élményekre vágyik? Tekintse meg Katalin Apartmanunkat!

 

KATALIN APARTMAN