Menü
  • Wellness részleg a Katalin Apartmanban
    2018. május 27
    megtekintések3599
    2018. márciusától már megújult apartman házunkkal várjuk az érdeklődőket. Recepciónk kialakításánál törekedtünk arra, hogy minden információval ellássuk vendégeinket – hajdúszoboszlói programok, látnivalók,nevezetességek mellett, feltüntettük a tulajdonosok elérhetőségeit is. Vendégeink a recepción kérhetnek tájékoztatást a wellness részleg használatáról, szabályairól.
  • Miért látogassunk Hajdúszoboszlóra télen?
    2017. december 30
    megtekintések3640
    A hidegebb idő beálltával sem kell lemondanunk a kikapcsolódásról Hajdúszoboszlón, legyen szó kültéri vagy beltéri programokról. Hajdúszoboszlón, Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma található, amely egész éves nyitvatartással várja vendégeit. A fedett élményfürdő, az Aqua Palace három szinten kínál egyedi igényeknek is megfelelő szolgáltatásokat –legyen szó fitness-ről,wellness-ről, masszírozásról, szaunázásról, így gondoskodva a testi-lelki felüdülésről.
  • Házikedvenccel utazni: igen vagy nem?
    2017. szeptember 30
    megtekintések3698
    A kisállatot tartók tudhatják, hogy hatalmas dilemmát okoz a nyaralás szempontjából, hogy magunkkal vigyük-e kedvenceinket. Számos kérdés felmerül: hogy viseli majd az utazást, szállásunk kisállat barát lesz-e, ha lebetegszik, van-e a környéken állatorvos?
  • Melyik évszakban a legjobb Hajdúszoboszlóra látogatni?
    2017. április 11
    megtekintések3886
    A nyüzsgő hétköznapok mókuskerekében igazi felüdülésnek számít minden egyes pihenéssel töltött nap, amikor csak önmagunkra és szeretteinkre figyelhetünk.

    Hajdúszoboszló ehhez nyújthat tökéletes környezetet az év bármely részében, hiszen minden szezonban találhatunk olyan programot, amely bármely korosztály tagjainak kellemes kikapcsolódást jelent. Hajdúszoboszlói apartmanjaink pedig valamennyi évszakban vendégeink rendelkezésére áll.
  • Miért jobb szálláslehetőség az apartman a szállodáknál?
    2017. április 11
    megtekintések4130
    Mikor elkezditek a pihenésetek szervezni sok szempontot érdemes figyelembe vennetek, mivel a nyaralásotok csak akkor lesz igazán pihentető, ha az megfelel az igényeiteknek.

    Fontos eldönteni, hogy pihentető, nyugodt kikapcsolódásra, vagy aktív időtöltésre vágytok-e jobban, hiszen ez meghatározhatja a szállás földrajzi elhelyezkedését, hogy a városszélen, vagy a központban helyezkedjen-e az el?
  • Milyen az ideális szálláshely a családosok számára?
    2017. március 16
    megtekintések3810
    Mitől családbarát egy szállás?
    Gyerek-, családbarát szállásnak nevezhetjük azokat a szálláshelyeket, amelyek biztosítják a felnőttek nyugodt pihenését, emellett a gyermekek is játszva, szórakozva tölthetik el idejüket. Több szolgáltatás áll rendelkezésre, melyek biztosítják minden korosztály részére a szórakoztató, nyugodt időtöltést.

    Hajdúszoboszlói apartmanjaink kialakítása során fontos szempont volt, hogy családok számára is minden igényt kielégítő felszereltséggel lássuk el.
  • Szállásfoglalás az Armada Apartmanban
    2017. március 03
    megtekintések3887
    Minden amit tudni szerettél volna a szállásfoglalásról, és lemondásról a hajdúszoboszlói Armada Apartmanokat illetően.

    Tudd meg mennyi foglalót kell fizetned, mikor, és hogy hogyan mondhatod le a foglalásodat.

    További kérdéseid vannak? Írj nekünk bátran a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül!
  • Hajdúszoboszló: a tökéletes választás pároknak
    2017. március 01
    megtekintések3845
    Ugye te is elképzelted már a tökéletes nyaralásotokat a pároddal? Hosszú naplementéket egy tóparton ülve, végtelen sétákat kéz a kézben egy árnyas fasoron, néhány lopott, közös órát, amikor csak egymásra figyeltek.
    A mai rohanó világban nagyon fontos, hogy olyan úticélt válasszatok, ahol csendes környezetben egymásra tudtok hangolódni, el tudjatok szakadni a hétköznapoktól. Ehhez tökéletes helyszín lehet számotokra Hajdúszoboszló ahol az aktív és a nyugodt pihenéshez is találtok mindkettőtökhöz illő programot.