Menü
  • Wellness részleg a Katalin Apartmanban
    2018. május 27
    megtekintések3599
    2018. márciusától már megújult apartman házunkkal várjuk az érdeklődőket. Recepciónk kialakításánál törekedtünk arra, hogy minden információval ellássuk vendégeinket – hajdúszoboszlói programok, látnivalók,nevezetességek mellett, feltüntettük a tulajdonosok elérhetőségeit is. Vendégeink a recepción kérhetnek tájékoztatást a wellness részleg használatáról, szabályairól.
  • Gőzkabinnal az egészségünkért
    2018. május 23
    megtekintések3520
    A gőzkabin segít a stressz oldásában, az izmok lazításában, és segíti a szervek ideális vérellátását. Légzőszervi betegségek tüneteit hatékonyan kezeli, hidratálttá teszi a bőrünket – ezen felül megelőzi a cellulitisz kialakulását, serkenti a méregtelenítési folyamatokat is.
  • A szaunázás nyomában
    2018. május 21
    megtekintések3720
    A szaunázás kimondhatjuk, hogy társasági élmény is. A finnek nagyon régóta tisztában vannak a szaunázás élettani hatásaival, amelyet csak az fokoz még inkább, hogy együtt, akár családi, baráti körben töltik el.
  • A jacuzzi élettani hatása
    2018. május 19
    megtekintések3648
    A jacuzzi világszerte kedvelt és ismert hidromasszázs technika, amelynek egészségmegőrző hatása több, mint kiemelkedő. A masszírozó vízsugár egy jó hőmérsékletű víz és levegő elegye, amely ellazítja az izmokat, felgyorsítja a vérkeringést, megnöveli a sejtek oxigénellátását anélkül, hogy ezzel megterhelné a szervezetet.
  • WELLNESS HAJDÚSZOBOSZLÓN: GONDTALAN PIHENÉS ÉLVONALBAN!
    2018. március 28
    megtekintések4139
    Hajdúszoboszló fürdőkomplexuma négy különböző területre osztható, és maximális kikapcsolódást biztosít az idelátogatók számára.
    Az Aqua Palace egész évben várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket – tematikus medencékkel, baba barát fürdővel, nagyobbaknak pedig csúszdával teszik méltán szimpatikussá és közkedveltté a helyet.
  • Nemzetközi nőnap – Lepd meg a hölgyeket egy wellness hétvégével!
    2018. március 05
    megtekintések3663
    Ne feledkezzünk meg a hölgyekről március 8-án!
    A nemzetközi nőnapon, mint ahogy a neve is mutatja, együtt ünnepeljük a nőket – Magyarországon 1948 óta. A nemzetközi nőnapot az ENSZ a világnapok között tartja számon, amelynek március 8. a kitűzött napja.
  • AZ ÉV FÜRDŐJE – HAJDÚSZOBOSZLÓ, HUNGAROSPA
    2018. január 03
    megtekintések3763
    A turizmus fellendítésére készült program keretein belül ötmilliárd forinthoz jut Hajdúszoboszló. A támogatásból nem csak a fürdőt fejlesztik tovább, hanem a környék átalakítását is tervezik.
  • Miért látogassunk Hajdúszoboszlóra télen?
    2017. december 30
    megtekintések3640
    A hidegebb idő beálltával sem kell lemondanunk a kikapcsolódásról Hajdúszoboszlón, legyen szó kültéri vagy beltéri programokról. Hajdúszoboszlón, Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma található, amely egész éves nyitvatartással várja vendégeit. A fedett élményfürdő, az Aqua Palace három szinten kínál egyedi igényeknek is megfelelő szolgáltatásokat –legyen szó fitness-ről,wellness-ről, masszírozásról, szaunázásról, így gondoskodva a testi-lelki felüdülésről.
  • AJÁNDÉKOZZ HAJDÚSZOBOSZLÓI KIKAPCSOLÓDÁST KARÁCSONYRA!
    2017. december 04
    megtekintések3627
    Nem tudod, hogy mit ajándékozz szeretteinek Karácsonyra, ami egyszerre hasznos ajándék és egyben emlékezetes? Ajándékozz idén élményt a tárgyak helyett!
  • Mire figyeljünk a strandolás alatt?
    2017. augusztus 31
    megtekintések4034
    Létezik pár alapszabály, amiket mindenképpen érdemes betartani a nyaralás alatt, illetve ha napokon keresztül strandolunk. A pihenés megkeserítője is lehet, ha nem figyelünk eléggé.
  • Mire kell odafigyelnünk a napozásnál?
    2017. július 06
    megtekintések3713
    A napozásnak vannak aranyszabályai, amit mindenképp be kell tartanunk, ha nem akarunk leégni, illetve szépen, egyenletesen szeretnénk lebarnulni. Ha gyerekkel utazik az ember, akkor bőrük érzékenységére is különösen oda kell figyelni.
  • A szoboszlói víz csodákra képes
    2017. június 30
    megtekintések3898
    Hajdúszoboszló messze földön híres arról, hogy gyógyvízének hatása kimagasló egészségjavító hatással rendelkezik. A hazai és az európai gyógyvizek különleges gyöngyszemét képezi. Napjaink látogatható gyógyfürdője az 1900-as évek elején nyitotta meg kapuit, és azóta is várja a gyógyulni és pihenni kívánókat. A Hajdúszoboszló alatt elterülő víztenger összetétele rendkívül egyedi, amit kutatások is igazoltak.