Menü
 • Wellness részleg a Katalin Apartmanban
  2018. május 27
  megtekintések3760
  2018. márciusától már megújult apartman házunkkal várjuk az érdeklődőket. Recepciónk kialakításánál törekedtünk arra, hogy minden információval ellássuk vendégeinket – hajdúszoboszlói programok, látnivalók,nevezetességek mellett, feltüntettük a tulajdonosok elérhetőségeit is. Vendégeink a recepción kérhetnek tájékoztatást a wellness részleg használatáról, szabályairól.
 • Megújult a Katalin Apartman
  2018. május 25
  megtekintések3636
  2017.januártól felújítási munkálatok kezdődtek el a Katalin Apartmanban, hogy még inkább megfeleljünk vendégeink igényeinek. A munkálatok során kívül-belül is megújultunk – Andante ülőgarnitúrák, LED világítás, jó minőségű alvómatracok, LED TV készülékek, páraelszívó és klíma berendezések kerültek telepítésre a Katalin Apartman házaiban.
 • A szaunázás nyomában
  2018. május 21
  megtekintések3939
  A szaunázás kimondhatjuk, hogy társasági élmény is. A finnek nagyon régóta tisztában vannak a szaunázás élettani hatásaival, amelyet csak az fokoz még inkább, hogy együtt, akár családi, baráti körben töltik el.
 • TÖLTSD A TAVASZT A CSALÁDDAL HAJDÚSZOBOSZLÓN!
  2018. március 20
  megtekintések4463
  2018 tavasza enyhének ígérkezik-használja ki Ön is!
  A tél szürkesége lassan oda, az időjárás nekünk kedvez – ugyanis enyhe tavasz várható!
  A vártnál korábban érkező enyhe időjárás ideális alkalom arra, hogy kimozduljunk a hétköznapok monotonitásából, a hétvégére pedig kiváló lehetőséget az elutazáshoz!
 • Közös nyaralás a barátokkal: Így szervezd meg könnyedén!
  2018. március 10
  megtekintések5017
  Jön a nyár, a baráti társaság pedig már legalább egy éve gondolkozik egy közös nyaralás ötletén, ahol mindenki részt vehet – akár egy osztálytalálkozó is létrejöhetne!
  Van pár szempont, amire érdemes egy ilyen nyaralás előkészületeiben figyelni.
 • Nemzetközi nőnap – Lepd meg a hölgyeket egy wellness hétvégével!
  2018. március 05
  megtekintések3814
  Ne feledkezzünk meg a hölgyekről március 8-án!
  A nemzetközi nőnapon, mint ahogy a neve is mutatja, együtt ünnepeljük a nőket – Magyarországon 1948 óta. A nemzetközi nőnapot az ENSZ a világnapok között tartja számon, amelynek március 8. a kitűzött napja.
 • 2017-BEN RÓLUNK MONDTÁK VENDÉGEINK
  2018. január 24
  megtekintések3903
  Fontos összegeznünk az elmúlt év eredményeit – ezt pedig Önök által tennénk meg, hiszen a vendégeink véleménye a legfontosabb visszajelzés, amit kaphatunk.
 • Mit is együnk nyáron?
  2017. július 02
  megtekintések3907
  A nyári melegben a legtöbb ember étvágya csökken, nem igazán kívánjuk a nehéz, robosztus ételeket, illetve nem is igazán egészségesek.
  Hajdúszoboszlói apartmanunk konyhájának felszereltsége igazán alapos, lehetővé teszi a kényelmes és a kellemes kikapcsolódást.
 • Mi található meg apartmanjaink konyhájában? Mutatjuk!
  2017. június 28
  megtekintések3910
  Hajdúszoboszlói szálláshelyeink felszereltsége igazán alapos, lehetővé teszi a kényelmes és a kellemes kikapcsolódást. Mutatjuk, hogy egyes apartmanjainknál mivel számolhatnak vendégeink. Részletekben gazdag leírást cikkünkben olvashat.
 • Kiscsaládosok, irány hajdúszoboszlói szállásunk!
  2017. június 27
  megtekintések3843
  Stúdió jellegű hajdúszoboszlói apartmanunkat főként kisebb családok figyelmébe szeretnénk ajánlani. Ezeken a szálláshelyeken nincsenek fölösleges holt terek, viszont kényelmes, hangulatos és bőven elférnek benne vendégeink. A hálótérben található egy nagyobb méretű franciaágy, illetve egy ágyazható kanapéágy, amelyek kiválóan biztosítják vendégeink számára a pihentető alvást.
 • Hajdúszoboszlói apartmanok -nagycsaládosoknak is!-
  2017. június 26
  megtekintések3921
  Az Armada Family Prémium hajdúszoboszlói apartman igazán közel helyezkedik el a Gyógy- és Strandfürdőtől. Gyalogosan az eljutás nem több, mint 5 perc. Ez a rövid sétára lévő távolság kifejezetten rövid és kellemes út olyan családok számára, akik több gyermekkel utaztak hajdúszoboszlói szállásunkra. Ez az időtöltés pedig rendkívül szórakoztató lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
 • Miért jobb szálláslehetőség az apartman a szállodáknál?
  2017. április 11
  megtekintések4284
  Mikor elkezditek a pihenésetek szervezni sok szempontot érdemes figyelembe vennetek, mivel a nyaralásotok csak akkor lesz igazán pihentető, ha az megfelel az igényeiteknek.

  Fontos eldönteni, hogy pihentető, nyugodt kikapcsolódásra, vagy aktív időtöltésre vágytok-e jobban, hiszen ez meghatározhatja a szállás földrajzi elhelyezkedését, hogy a városszélen, vagy a központban helyezkedjen-e az el?
 • Milyen az ideális szálláshely a családosok számára?
  2017. március 16
  megtekintések3958
  Mitől családbarát egy szállás?
  Gyerek-, családbarát szállásnak nevezhetjük azokat a szálláshelyeket, amelyek biztosítják a felnőttek nyugodt pihenését, emellett a gyermekek is játszva, szórakozva tölthetik el idejüket. Több szolgáltatás áll rendelkezésre, melyek biztosítják minden korosztály részére a szórakoztató, nyugodt időtöltést.

  Hajdúszoboszlói apartmanjaink kialakítása során fontos szempont volt, hogy családok számára is minden igényt kielégítő felszereltséggel lássuk el.
 • Szállásfoglalás az Armada Apartmanban
  2017. március 03
  megtekintések4042
  Minden amit tudni szerettél volna a szállásfoglalásról, és lemondásról a hajdúszoboszlói Armada Apartmanokat illetően.

  Tudd meg mennyi foglalót kell fizetned, mikor, és hogy hogyan mondhatod le a foglalásodat.

  További kérdéseid vannak? Írj nekünk bátran a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül!