Menü
  • 2017 TURISZTIKAI TELEPÜLÉSEK VETÉLKEDŐJE – A CÍMÉRT HAJDÚSZOBOSZLÓ IS VERSENYZETT!
    2018. január 29
    megtekintések3587
    Hajdúszoboszló többször elnyerte már az Év Turisztikai Települése díjat az évek során – A 2016-os évben, több mint 200 ezer utazó értékelte Hajdúszoboszlót, a szallas.hu oldalon meghirdetett versenyen. Ez alkalommal a második helyet sikerült megszereznie.
  • Miért látogassunk Hajdúszoboszlóra télen?
    2017. december 30
    megtekintések3640
    A hidegebb idő beálltával sem kell lemondanunk a kikapcsolódásról Hajdúszoboszlón, legyen szó kültéri vagy beltéri programokról. Hajdúszoboszlón, Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma található, amely egész éves nyitvatartással várja vendégeit. A fedett élményfürdő, az Aqua Palace három szinten kínál egyedi igényeknek is megfelelő szolgáltatásokat –legyen szó fitness-ről,wellness-ről, masszírozásról, szaunázásról, így gondoskodva a testi-lelki felüdülésről.
  • 5 TÉLI RECEPT – BIZTOS SIKER A TÉLI HIDEGBEN!
    2017. december 28
    megtekintések3611
    A téli időszakban inkább a könnyen elkészíthető, forró levesek azok, amiket szívesen fogyasztunk egy hideg, téli nap után. Öt olyan receptet gyűjtöttünk össze, amelyeket egy téli nyaralás során, hajdúszoboszlói szállásainkon is könnyen elkészíthetőek az ott található eszközök segítségével.
  • Téli kikapcsolódás – Miért „pihenjünk” belföldön télidőben?
    2017. december 18
    megtekintések3625
    A belföldre szervezett utak pénztárcakímélőbb megoldásnak számítanak, emellett a rég nem látott rokonokkal is könnyebben megszervezhető a találkozás! Így például Hajdúszoboszló és környéke a téli időszakban is bőven tartogat programokat a család minden tagja számára, de ha ennyi nem lenne elég, íme, néhány indok, hogy miért szervezzétek belföldre a téli kikapcsolódásotokat:
  • Hajdúszoboszló és környéke a közvélekedéssel ellentétben télen is nagyszerű programokat kínál az ide látogatóknak!
    2017. december 01
    megtekintések5061
    December hónapban a következő programok zajlanak le a városban és környékén, amelyekből minden korosztály megtalálhatja a neki tetszőt.
  • Íme, az igazi hajdúsági ételek
    2017. október 30
    megtekintések4244
    A hajdúsági ételek kínálata igazán széles: a gabonából, hüvelyesekből készült ételek mellett megtalálhatóak a levesek, a burgonyás ételek, a parázshús és a pörkölt. Az ételek többsége általában szabadtűzön elkészíthető, ezért az ételek még manapság is jó hangulatot teremtenek egy-egy kerti parti vagy családi összejövetel alkalmával.
  • Mit is együnk nyáron?
    2017. július 02
    megtekintések3759
    A nyári melegben a legtöbb ember étvágya csökken, nem igazán kívánjuk a nehéz, robosztus ételeket, illetve nem is igazán egészségesek.
    Hajdúszoboszlói apartmanunk konyhájának felszereltsége igazán alapos, lehetővé teszi a kényelmes és a kellemes kikapcsolódást.