Menü

Wellness részleg a Katalin Apartmanban

2018. május 27
megtekintések3691
Wellness részleg a Katalin Apartmanban

Maximális relaxálás kedvező áron


2018. márciusától már megújult apartman házunkkal várjuk az érdeklődőket. Recepciónk kialakításánál törekedtünk arra, hogy minden információval ellássuk vendégeinket – hajdúszoboszlói programok, látnivalók,nevezetességek mellett, feltüntettük a tulajdonosok elérhetőségeit is.  Vendégeink a recepción kérhetnek tájékoztatást a wellness részleg használatáról, szabályairól.

 

Katalin Apartman maximális relaxáció
2018 márciusától megújult Katalin Apartmanunkkal

várjuk leendő és régi vendégeinket!


Azzal, hogy wellness részleget alakítottunk ki apartman házainknál, még magasabb szintre tettük a mércét, hiszen ilyen szolgáltatást csak jelentős összegért kaphat a hajdúszoboszlói szállodákban-de más hajdúszoboszlói apartmanban egyben sem! Nálunk, bár külön díjazás ellenében használható a wellness részlegünk, azonban ez garantálja vendégeink privát szféráját – csak az léphet be a wellnessbe, aki előzetesen fizetett érte. Azért döntöttünk a külön díjazás mellett, mert gondoltunk azon vendégeinkre is, akik alapvetően nem használnák a wellness szolgáltatásunkat, így nem terheljük rájuk ezt az összeget.


Megfizethető wellness élményekre vágyik? Tekintse meg Katalin Apartmanunkat!


KATALIN APARTMAN



Ha a wellness szolgáltatást igénybe szeretnék venni vendégeink, felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy egy nappal előre jelezniük kell használati szándékukat. A wellness foglalás 2 órára szól – ez idő alatt vendégeink minden wellness eszközt kipróbálhatnak, és kedvükre kiáztathatják magukból a nap fáradalmait.

 

4 személyes jacuzzi és infraszauna katalin apartman hajdúszoboszló
4 személyes jacuzzival, finn-és infraszaunával, gőzkabinnal várjuk
wellness részlegünkön kedves vendégeink!

 

Milyen wellness eszközeink vannak?

•    4 személyes jacuzzi
•    5 személyes finn-és infraszauna
•    1 személyes gőzkabin ehhez zuhanykabin is található a felfrissülés érdekében


Extra szolgáltatásként említendő, hogy a wellness részlegünk teljes egészében WIFI-vel lefedett, így akár telefonon keresztül irányítható a zenelejátszó. Ezenfelül, hogy a kényelem és a relaxáció teljes legyen, látványkandallót és televíziót is elhelyeztünk vendégeink számára.
Zuhanyzó is található a wellness részlegen, ahol előtte és utána is felfrissülhetnek vendégeink.  A zuhanyzóban található sampon, szappan, tusfürdő is. Természetesen egy zárható öltözővel is rendelkezünk.


Megfizethető wellness élményekre vágyik? Tekintse meg Katalin Apartmanunkat!


KATALIN APARTMAN