Menü

A jacuzzi élettani hatása

2018. május 19
megtekintések3729
A jacuzzi élettani hatása


Miért válassza ezt az egészségmegőrző formát?


A jacuzzi világszerte kedvelt és ismert hidromasszázs technika, amelynek egészségmegőrző hatása több, mint kiemelkedő. A masszírozó vízsugár egy jó hőmérsékletű víz és levegő elegye, amely ellazítja az izmokat, felgyorsítja a vérkeringést, megnöveli a sejtek oxigénellátását anélkül, hogy ezzel megterhelné a szervezetet.

Gondolta volna?

Az első hidromasszázs kádat, több, mint negyven éve találták fel. A víz hatása a testre és a lélekre már akkor is kiemelt szerepet kapott. Az igények, szükségletek fejlődésével jelentek meg az újabb innovatív megoldások ezen a téren.

Miért ajánlott a jacuzzi rendszeres használata?

Mozgásszervek és ízületek egészségének megőrzéséhez, reumatikus és vérkeringési zavarok enyhítésére, visszértágulatok megelőzésére, ezek mellett pedig általános közérzetjavításra is kiváló módszer. A hölgyek számára jó hír, hogy a cellulitisz, azaz narancsbőr ellen is felvehetik a jacuzziban a harcot.
Ezenfelül pedig alkalmas stressz oldásra, élénkítésre. A jacuzzi használata elterjedt az egészségügyi intézményekben is, hiszen jó eredménnyel használható a periférikus erek tágításában, illetve lehetővé teszi a szövetek metabolizmusának erősítését. Rendszeres használata mellett az izomtónus javul, az erek, érfalak rugalmasabbá válnak.

Hajdúszoboszlói Katalin apartman jacuzzi
A Katalin Apartman most már wellnes szolgáltatásaival is várja kedves leendő vedégeit!


Katalin Apartman az egész éves wellness élményekért!

A hajdúszoboszlói apartmanházak közül, kiemelkedő szerepet tölt be az Armada Apartman, ezen belül pedig a Katalin Apartmanház – hiszen csak nálunk elérhető a hajdúszoboszlói apartmanok közül a wellness szolgáltatás. Új wellness részlegünk 2018.márciusában indult, amelyben helyett kapott egy 4 személyes jacuzzi is! Újonnan alakult recepciónkon minden információt megkaphat a szolgáltatásról, továbbá a jacuzzi működtetésével kapcsolatban. Külön bejárattal rendelkezik a wellness részlegünk így, csak az veheti igénybe, aki külön díjazás ellenében fizet érte.  Ezzel kívánjuk védeni vendégeink privát szféráját.  A wellness részleg használatához minden kelléket biztosítunk – törölköző, tusfürdő, szappan, sampon is elérhető vendégeink számára.

 

Megfizethető wellness élményekre vágyik? Tekintse meg Katalin Apartmanunkat!


KATALIN APARTMAN


címkék: