Menü
 • Nyaralás gyerekkel: belföldön vagy külföldön?
  2017. augusztus 21
  megtekintések4117
  Amikor gyerekkel indulunk nyaralni, számos dolgot kell mérlegelnünk: hány gyerekkel szeretnénk utazni, mennyi idősek, hogyan kössük le őket, milyen programokat tervezünk, illetve ami a legfontosabb, belföld vagy külföld legyen a tervezett nyaralási úti cél.
 • Hogyan kössük le a gyereket, ha rossz az idő?
  2017. július 20
  megtekintések3957
  Az iskoláskorú gyerekeket ősztől tavaszig lefoglalja a tanulás, de nyáron rengeteg idejük szabadul fel. Hajdúszoboszlói apartmanunk tökéletes választás a kis-, és nagycsaládosok számára is. De mi történik, ha rossz az idő? Mutatjuk!
 • Júliusi gyerekprogramok Hajdúszoboszlón
  2017. július 14
  megtekintések4065
  Hajdúszoboszlói apartmanunk közelségében kiváló júliusi programok állnak a gyerekek és szüleik rendelkezésére. Alábbi összefoglalónkban mutatunk is belőlük néhányat.
 • Erre figyelj, ha gyerekkel utazol!
  2017. június 29
  megtekintések3954
  A családok számára rögtön felmerül a kérdés: vigyük-e magunkkal a gyereket, amikor elutazunk? A válasz, igen! De csak ha olyan szálláshelyet találunk, ami nemcsak gyermekbarát, de minden olyan igényt készséggel ki is elégít, amelyre egy kis- vagy nagycsaládnak szüksége van. Ráadásul a kettőt külön. Szálláskeresés és az utazás helyszínének kiválasztása szempontjából sokkal körültekintőbbnek kell lennünk, ha gyerekkel utazunk, mintha baráti társasággal vagy párunkkal.