Menü

Gőzkabinnal az egészségünkért

2018. május 23
megtekintések3616
Gőzkabinnal az egészségünkért

 

A Katalin Apartmanház új szolgáltatása

 

Mire jó a gőzkabin?

A gőzkabin segít a stressz oldásában, az izmok lazításában, és segíti a szervek ideális vérellátását. Légzőszervi betegségek tüneteit hatékonyan kezeli, hidratálttá teszi a bőrünket – ezen felül megelőzi a cellulitisz kialakulását, serkenti a méregtelenítési folyamatokat is.
Komplex hatása kiterjed a szív és érrendszerre, bár megemeli a pulzusszámot, a vérnyomás szinten marad.  A gőz belégzése ősi gyógymódnak tekinthető, amely a felsőlégúti betegségek kezelésére egyik leginkább használatos kezelési forma.
Az izzadás a természetes velejárója a gőzkabinoknak – ezáltal szervezetünk méregtelenít, az anyagcsere folyamatokat meggyorsítja – ezzel segítve a zsírégetést.

 

finn infraszauna jacuzzival
Érkezzenek párban, vagy gyermekkel, az Armada Apartman
Katalin Apartmanházának wellness részlegében a család
apraja-nagyja jól érezheti magát!


Megfizethető wellness élményekre vágyik? Tekintse meg Katalin Apartmanunkat!


KATALIN APARTMAN

 

Hogyan kerül kapcsolatba a gőzkabin és a mi wellness szolgáltatásunk?

A Katalin Apartmanház korszerűsített wellnessrészlegében megtalálható a gőzkabin, mint egészségmegőrző, relaxációs berendezés.  Egyedülálló megoldást kínálunk wellness részlegünkkel, más hajdúszoboszlói apartmanokkal szemben. Ilyen szintű szolgáltatást csak szállodákban találhat meg, jóval magasabb díj ellenében. Számunkra fontos a már meglévő és leendő vendégeink kényelme – a közel egy évig tartó felújítás során ez volt számunkra a cél.

Wellness részlegünk különálló szekciót képez, hiszen saját bejárattal rendelkezik – külön díjazás ellenében használható, ezzel is védve ügyfeleink személyes szféráját. Csak az tartózkodhat ezen a részlegen, aki előzetesen, azaz egy nappal előtte jelezte szándékát és ennek megfelelően befizette a külön díj összegét is.

Recepciónkon minden érdemleges információt megkapnak vendégeink a wellness részleg használatával kapcsolatban. Alapcsomagként 2 óra áll minden vendégünk rendelkezésére, amit a wellness részlegen eltölthet. Zárható öltözővel, zuhanyzóval, különböző kellékkel bocsájtjuk rendelkezésre részlegünket.


Megfizethető wellness élményekre vágyik? Tekintse meg Katalin Apartmanunkat!


KATALIN APARTMAN

címkék: