Menü
 • Wellness részleg a Katalin Apartmanban
  2018. május 27
  megtekintések3760
  2018. márciusától már megújult apartman házunkkal várjuk az érdeklődőket. Recepciónk kialakításánál törekedtünk arra, hogy minden információval ellássuk vendégeinket – hajdúszoboszlói programok, látnivalók,nevezetességek mellett, feltüntettük a tulajdonosok elérhetőségeit is. Vendégeink a recepción kérhetnek tájékoztatást a wellness részleg használatáról, szabályairól.
 • Gőzkabinnal az egészségünkért
  2018. május 23
  megtekintések3677
  A gőzkabin segít a stressz oldásában, az izmok lazításában, és segíti a szervek ideális vérellátását. Légzőszervi betegségek tüneteit hatékonyan kezeli, hidratálttá teszi a bőrünket – ezen felül megelőzi a cellulitisz kialakulását, serkenti a méregtelenítési folyamatokat is.
 • A szaunázás nyomában
  2018. május 21
  megtekintések3939
  A szaunázás kimondhatjuk, hogy társasági élmény is. A finnek nagyon régóta tisztában vannak a szaunázás élettani hatásaival, amelyet csak az fokoz még inkább, hogy együtt, akár családi, baráti körben töltik el.
 • A jacuzzi élettani hatása
  2018. május 19
  megtekintések3810
  A jacuzzi világszerte kedvelt és ismert hidromasszázs technika, amelynek egészségmegőrző hatása több, mint kiemelkedő. A masszírozó vízsugár egy jó hőmérsékletű víz és levegő elegye, amely ellazítja az izmokat, felgyorsítja a vérkeringést, megnöveli a sejtek oxigénellátását anélkül, hogy ezzel megterhelné a szervezetet.
 • WELLNESS HAJDÚSZOBOSZLÓN: GONDTALAN PIHENÉS ÉLVONALBAN!
  2018. március 28
  megtekintések4306
  Hajdúszoboszló fürdőkomplexuma négy különböző területre osztható, és maximális kikapcsolódást biztosít az idelátogatók számára.
  Az Aqua Palace egész évben várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket – tematikus medencékkel, baba barát fürdővel, nagyobbaknak pedig csúszdával teszik méltán szimpatikussá és közkedveltté a helyet.
 • Nemzetközi nőnap – Lepd meg a hölgyeket egy wellness hétvégével!
  2018. március 05
  megtekintések3814
  Ne feledkezzünk meg a hölgyekről március 8-án!
  A nemzetközi nőnapon, mint ahogy a neve is mutatja, együtt ünnepeljük a nőket – Magyarországon 1948 óta. A nemzetközi nőnapot az ENSZ a világnapok között tartja számon, amelynek március 8. a kitűzött napja.