Menü
 • Allergia a nyaralás alatt: mi a teendő?
  2018. március 12
  megtekintések3700
  Elmész a nyaralásra, elpakoltál mindent a bőröndbe, de hirtelen derült égből villámcsapásként kijön az allergiád? Vörös viszkető foltok, vagy náthás tünetek?!
  Mi ilyenkor a teendő? Olvasd el cikkünket, és legyél felkészült bármi is történik a nyaralás alatt!
 • Miért hajdúváros Hajdúszoboszló?
  2018. február 26
  megtekintések3825
  Kik azok a hajdúk? Honnan ered a hajdúváros megnevezés?
  A hajdúk eredetileg fegyveres marhapásztorok voltak. Feladatuk volt a marhacsorda őrzése, annak védése is a rablók és ragadozó állatok ellen.
 • Egy családi nyaralás alatt is könnyen elkészíthető recept: a tormás-sajtos sonkatekercs
  2018. február 22
  megtekintések4047
  Hajdúszoboszló az egész család kikapcsolódásáért!
  Ha a tavaszi időszakban kedvünk támad egy egyéni, páros vagy épp családos kirándulásra, nagyszerű ötlet lehet Hajdúszoboszló. A szezonális programokon túl, ahol kicsik és nagyok is önfeledten szórakozhatnak, számtalan más, idénytől független programban vehetünk részt.
 • 10 dolog, amit nem tudtál Hajdúszoboszlóról
  2017. november 23
  megtekintések4077
  Hajdúszoboszló városának rengeteg eseménye, szereplője és érdekessége van, amelyet hosszú órákig lehetne sorolni.
  Mi most ebben a cikkben összeszedtük a 10 legérdekesebbet!
 • Hasznos applikációk, ha Hajdúszoboszlón jársz
  2017. november 06
  megtekintések4086
  A hagyományos városnézésnek megvan a maga bája: a térkép, a turisztikai kiadványok segíthetnek, hogy az összes látványosságot és műemléket sikeresen végigjárhassuk. Azonban a 21. század új technikai megoldásokat követel, ezért a turizmusban is fejlődik a hagyományos térképes városnézés mechanikája is.
 • Miért köss utasbiztosítást?
  2017. október 25
  megtekintések3846
  A hónapokkal előre megtervezett kirándulás alatt mindenki nyugodt és zavartalan pihenésre vágyik. Azonban néha a sors közbeszól, ekkor veszítjük el tárgyainkat, szenvedünk el sérülést, vagy az utazásunkat nagyban megterhelő váratlan eseményeket.
 • Házikedvenccel utazni: igen vagy nem?
  2017. szeptember 30
  megtekintések3844
  A kisállatot tartók tudhatják, hogy hatalmas dilemmát okoz a nyaralás szempontjából, hogy magunkkal vigyük-e kedvenceinket. Számos kérdés felmerül: hogy viseli majd az utazást, szállásunk kisállat barát lesz-e, ha lebetegszik, van-e a környéken állatorvos?
 • Nyaralás gyerekkel: belföldön vagy külföldön?
  2017. augusztus 21
  megtekintések4053
  Amikor gyerekkel indulunk nyaralni, számos dolgot kell mérlegelnünk: hány gyerekkel szeretnénk utazni, mennyi idősek, hogyan kössük le őket, milyen programokat tervezünk, illetve ami a legfontosabb, belföld vagy külföld legyen a tervezett nyaralási úti cél.
 • Mire figyeljünk, ha autóval indulunk nyaralni?
  2017. augusztus 17
  megtekintések3869
  Bár számtalan közlekedési eszközzel el lehet jutni a kiszemelt nyaralásunkra, azért a legtöbben mégis az autót részesítik előnyben. Indulás előtt azonban nem árt utána nézni és tájékozódni a szabályokról, illetve autónkat is szerencsés megvizsgálni kicsit közelebbről.
 • Mit tegyünk vészhelyzet esetén?
  2017. július 28
  megtekintések3847
  Amikor a nyaralást tervezzük, a kikapcsolódásra, pihenésre, a család együtt eltöltött vidámsággal teli idejére gondolunk. Váratlan helyzetek azonban bármikor adódhatnak, sajnos a nyaralás alatt is.
 • Hogyan kössük le a gyereket, ha rossz az idő?
  2017. július 20
  megtekintések3904
  Az iskoláskorú gyerekeket ősztől tavaszig lefoglalja a tanulás, de nyáron rengeteg idejük szabadul fel. Hajdúszoboszlói apartmanunk tökéletes választás a kis-, és nagycsaládosok számára is. De mi történik, ha rossz az idő? Mutatjuk!
 • Erre figyelj, ha gyerekkel utazol!
  2017. június 29
  megtekintések3904
  A családok számára rögtön felmerül a kérdés: vigyük-e magunkkal a gyereket, amikor elutazunk? A válasz, igen! De csak ha olyan szálláshelyet találunk, ami nemcsak gyermekbarát, de minden olyan igényt készséggel ki is elégít, amelyre egy kis- vagy nagycsaládnak szüksége van. Ráadásul a kettőt külön. Szálláskeresés és az utazás helyszínének kiválasztása szempontjából sokkal körültekintőbbnek kell lennünk, ha gyerekkel utazunk, mintha baráti társasággal vagy párunkkal.
 • Miért jobb szálláslehetőség az apartman a szállodáknál?
  2017. április 11
  megtekintések4284
  Mikor elkezditek a pihenésetek szervezni sok szempontot érdemes figyelembe vennetek, mivel a nyaralásotok csak akkor lesz igazán pihentető, ha az megfelel az igényeiteknek.

  Fontos eldönteni, hogy pihentető, nyugodt kikapcsolódásra, vagy aktív időtöltésre vágytok-e jobban, hiszen ez meghatározhatja a szállás földrajzi elhelyezkedését, hogy a városszélen, vagy a központban helyezkedjen-e az el?
 • Hogyan grillezünk „okosan”?
  2017. április 03
  megtekintések4314
  A grillezés eredetileg azt jelenti, hogy az ételt nyárson, rácson vagy rostélyon sütjük meg. Hamarosan itt a nyár, a nagy meleg. Aki sokat főz, tudja, hogy milyen rossz a kánikulában a tűzhely mellett állni. A legmelegebb évszakban ezért is tökéletes kültéri program a grillezés. Mi a hajdúszoboszlói szálláshelyeinken erre lehetőséget is kínálunk!

  Neked is eszedbe szokott jutni, hogy milyenek voltak a régi táborozós, szalonnasütős időszakok? Bizony, sokunkat elszokott önteni a nosztalgia, ezért ne légy rest és vegyél részt te is egy igazi szuper családi sütögetésen a nyaralásod alatt! Nem tudod, hogyan kezdj neki? Segítünk!