Menü
 • HAJDÚSZOBOSZLÓ TAVASZI PROGRAMAJÁNLÓ 2018
  2018. február 12
  megtekintések5754
  Ha Hajdúszoboszlón tervezed a pihenésed, vagy családi kiruccanásra van lehetőségetek, akkor mindenképp érdemes tájékozódni a programokról, hiszen számos kiváló élménnyel dobhatod fel az itt töltött időt!
 • Hajdúszoboszló és környéke a közvélekedéssel ellentétben télen is nagyszerű programokat kínál az ide látogatóknak!
  2017. december 01
  megtekintések5579
  December hónapban a következő programok zajlanak le a városban és környékén, amelyekből minden korosztály megtalálhatja a neki tetszőt.
 • Horgásszon Hajdúszoboszló közelében!
  2017. október 20
  megtekintések4102
  Hajdúszoboszló rengeteg látnivalót kínál a turistáknak az év minden szakában. A különböző fesztiválok és vendéglátóhelyek sokszínűsége mellett itt található Európa legnagyobb fürdőkomplexuma is. A gyógyulni vágyók évről évre felkeresik Hajdúszoboszlót. A családosok és a fiatalok kedvenc kikapcsolódási lehetősége pedig az Aquapark, ahonnan felejthetetlen élményekkel térhetnek majd haza.
 • Őszi programok Hajdúszoboszlón és környékén
  2017. október 02
  megtekintések4190
  Hajdúszoboszló és környéke ősszel is változatos programokat kínál az ide látogatóknak. Hajdúszoboszlói apartmanunk a város szívében található, így könnyen megközelíthetőek az ősszel zajló rendezvények, míg a környékbeli programok is könnyedén elérhetőek egy 20-30 perces autóút alatt.
 • Miért érdemes ősszel nyaralni?
  2017. szeptember 21
  megtekintések4162
  Az emberek többségében még mindig az a tény van rögződve, hogy a nyaralás csupán nyáron lehetséges. Belföld vagy külföld, de június és augusztus vége között gondolkozunk.
 • Nyár végi pihenés
  2017. augusztus 27
  megtekintések3941
  A nyárnak még nincs vége, azonban már szinte mindenki számára megvan a tökéletes nyaralási helyszín. A Hajdúszoboszlóra látogatóknak az iskolakezdés közeledtével mutatunk pár programot, amellyel kellemesen eltöltheti pihenését az egész család.
 • Hogyan kössük le a gyereket, ha rossz az idő?
  2017. július 20
  megtekintések4034
  Az iskoláskorú gyerekeket ősztől tavaszig lefoglalja a tanulás, de nyáron rengeteg idejük szabadul fel. Hajdúszoboszlói apartmanunk tökéletes választás a kis-, és nagycsaládosok számára is. De mi történik, ha rossz az idő? Mutatjuk!
 • Júliusi gyerekprogramok Hajdúszoboszlón
  2017. július 14
  megtekintések4142
  Hajdúszoboszlói apartmanunk közelségében kiváló júliusi programok állnak a gyerekek és szüleik rendelkezésére. Alábbi összefoglalónkban mutatunk is belőlük néhányat.
 • Melyik évszakban a legjobb Hajdúszoboszlóra látogatni?
  2017. április 11
  megtekintések4167
  A nyüzsgő hétköznapok mókuskerekében igazi felüdülésnek számít minden egyes pihenéssel töltött nap, amikor csak önmagunkra és szeretteinkre figyelhetünk.

  Hajdúszoboszló ehhez nyújthat tökéletes környezetet az év bármely részében, hiszen minden szezonban találhatunk olyan programot, amely bármely korosztály tagjainak kellemes kikapcsolódást jelent. Hajdúszoboszlói apartmanjaink pedig valamennyi évszakban vendégeink rendelkezésére áll.