Menü

A szaunázás nyomában

2018. május 21
megtekintések3849
A szaunázás nyomában

A szaunázás kimondhatjuk, hogy társasági élmény is. A finnek nagyon régóta tisztában vannak a szaunázás élettani hatásaival, amelyet csak az fokoz még inkább, hogy együtt, akár családi, baráti körben töltik el.

Mi a különbség?

Az infra és a finn szauna között főként a melegítés módja a különbség. Mindkettő jótékony hatással bír a szervezetre, hiszen az izzadás során méregtelenítésre ösztönzi a testet. A szaunakályha  70-100 fokig melegíti fel a levegőt, míg az infrakabin 45-65 fokig.  Az infrakabin működési elvét sokan a mikrohullámhoz hasonlítják, hiszen az infravörös sugárzás mélyebbre hatol – a bőr alsó rétegeiben is erős munkát végez.

Mennyi időt töltsünk a szaunában?

Ideális esetben a finn szaunákhoz mérten 10-15 perces köröket érdemes tenni, így az egész délután az egészségünk megőrzéséről szólhat. Ha ennél kevesebb idő áll rendelkezésünkre, akkor javasoljuk az infrakabin használatát, hiszen 30 perc is tökéletesen megizzaszt minket – ehhez azonban ugyanennyi pihenőidő javasolt.
Ha a finn szauna társasági eseményként titulálható az infrakabint sokkal inkább a személyes elmélyülésként említhetjük meg. Kényelmes helyzetben kell ülni ahhoz, hogy a testet mindenhol érjék az infravörös sugarak.


Megfizethető wellness élményekre vágyik? Tekintse meg Katalin Apartmanunkat!


KATALIN APARTMAN

 

Szolgáltatásainkról

2018 március óta büszkén mondhatjuk, hogy a wellness részlegünk maximális megújult, így nem kis meglepetésként konstatálhatják vendégeink a finn szauna és az infrakabin jelenlétét. Mi hiszünk a testi-lelki megújulásban, a pihenés és a relaxáció erejében – de legfőképp abban, hogy a pihenni vágyó vendégeink igényeit immáron több egészségmegőrző eszközzel is kitudjuk elégíteni.  Továbbá, habár külön díjazás ellenében vehetőek ezek a szolgáltatások igénybe, ez garanciát ad vendégeink számára arra, hogy a fizetett időszakban csak ők használják a wellness részleget – ezzel is óvjuk a személyes terüket.  A hajdúszoboszlói szállások közül ezzel a szolgáltatásunkkal toronymagasan kiugrottunk – fontosnak tartjuk, hogy az igényekhez mérten képesek legyünk az újbóli megújulásokra.

 

Katalin Apartman wellness hajdúszoboszló
A Katalin Apartmanban 2018 márciusától már Infra szauna szolgáltatás is elérhető egyedülálló módon a hajdúszoboszlói apartmanok között!


Recepciós pultunknál nemcsak információt kaphatnak vendégeink eszközeink használatáról, hanem programfüzetekkel, ismertető szórólapokkal is színesebbé tesszük itt tartózkodásukat. Felhívjuk a vendégeink figyelmét arra, hogy wellness részlegünk használatát előre jelezzék egy nappal, továbbá az egyszeri használata 2 órára jogosítja fel őket. Zárható öltözővel, zuhanyzóval, kellékekkel várjuk frissülni vágyó ügyfeleinket!


Megfizethető wellness élményekre vágyik? Tekintse meg Katalin Apartmanunkat!


KATALIN APARTMAN

címkék: