Menü
  • Allergia a nyaralás alatt: mi a teendő?
    2018. március 12
    megtekintések3681
    Elmész a nyaralásra, elpakoltál mindent a bőröndbe, de hirtelen derült égből villámcsapásként kijön az allergiád? Vörös viszkető foltok, vagy náthás tünetek?!
    Mi ilyenkor a teendő? Olvasd el cikkünket, és legyél felkészült bármi is történik a nyaralás alatt!
  • Közös nyaralás a barátokkal: Így szervezd meg könnyedén!
    2018. március 10
    megtekintések4986
    Jön a nyár, a baráti társaság pedig már legalább egy éve gondolkozik egy közös nyaralás ötletén, ahol mindenki részt vehet – akár egy osztálytalálkozó is létrejöhetne!
    Van pár szempont, amire érdemes egy ilyen nyaralás előkészületeiben figyelni.
  • Hurrá, nyaralunk! Vigyünk magunkkal biciklit vagy ne?
    2018. február 28
    megtekintések3957
    Aki szeret aktívan nyaralni, annak alapfelszerelésébe tartozik a bicikli – ha családostul történik a nyaralás, akkor külön élmény a kisebbek számára, ha biciklivel fedezik fel az úti célra vonatkozó látnivalókat, mindazok mellett, hogy együtt sportol a család.

    De érdemes-e magunkkal vinni a biciklit, ha autóval utazunk?
  • Babás családdal nyaralunk? Ezekre figyeljünk oda!
    2018. február 14
    megtekintések3751
    Ha alkalom adódik rá, hogy együtt nyaraljunk egy hozzánk közeli családdal, akinél kisbaba, kisgyerek van, figyelnünk kell pár általános szabályra. Így biztosíthatjuk, hogy mindenki számára maradandó emlék marad a közös nyaralás!
  • Belföldi utazás, ami egy kiváló program hosszú hétvégére!
    2018. február 02
    megtekintések3798
    A hosszú hétvége kitűnő lehetőség a wellneshez!
    A belföldi utazás mindig kellemes kikapcsolódást adhat: március 15-én egy négynapos, hosszúhétvége páratlan lehetőséget nyújt arra, hogy egyedül vagy a párjával, kiscsaláddal vagy nagycsaláddal jól érezzék magukat!
  • Miért köss utasbiztosítást?
    2017. október 25
    megtekintések3825
    A hónapokkal előre megtervezett kirándulás alatt mindenki nyugodt és zavartalan pihenésre vágyik. Azonban néha a sors közbeszól, ekkor veszítjük el tárgyainkat, szenvedünk el sérülést, vagy az utazásunkat nagyban megterhelő váratlan eseményeket.
  • Házikedvenccel utazni: igen vagy nem?
    2017. szeptember 30
    megtekintések3825
    A kisállatot tartók tudhatják, hogy hatalmas dilemmát okoz a nyaralás szempontjából, hogy magunkkal vigyük-e kedvenceinket. Számos kérdés felmerül: hogy viseli majd az utazást, szállásunk kisállat barát lesz-e, ha lebetegszik, van-e a környéken állatorvos?
  • Miért érdemes ősszel nyaralni?
    2017. szeptember 21
    megtekintések4013
    Az emberek többségében még mindig az a tény van rögződve, hogy a nyaralás csupán nyáron lehetséges. Belföld vagy külföld, de június és augusztus vége között gondolkozunk.
  • Utazás busszal? Így érdemes készülni!
    2017. szeptember 11
    megtekintések4367
    Belföldi nyaralás esetén ( de esetenként a külföldi nyaralásnál is ) az egyik legegyszerűbb, és legkényelmesebb lehetőség, ha autóval indulunk útnak. Ez nem mindig megoldható, hiszen nem mindenki rendelkezik autóval.
  • Hasznos tippek a hosszú hétvégére
    2017. szeptember 02
    megtekintések3891
    A nyaralási szezon lassan a végéhez közeledik, de azért egy cseppet sem kell bánkódni. Magyarországon rengeteg látnivaló van, köztük a meseszép Hajdúszoboszló is, amely tökéletes kirándulóhely egy-egy hosszú hétvégéhez.
  • Mire figyeljünk a strandolás alatt?
    2017. augusztus 31
    megtekintések4162
    Létezik pár alapszabály, amiket mindenképpen érdemes betartani a nyaralás alatt, illetve ha napokon keresztül strandolunk. A pihenés megkeserítője is lehet, ha nem figyelünk eléggé.
  • Nyaralás gyerekkel: belföldön vagy külföldön?
    2017. augusztus 21
    megtekintések4022
    Amikor gyerekkel indulunk nyaralni, számos dolgot kell mérlegelnünk: hány gyerekkel szeretnénk utazni, mennyi idősek, hogyan kössük le őket, milyen programokat tervezünk, illetve ami a legfontosabb, belföld vagy külföld legyen a tervezett nyaralási úti cél.
  • Mire figyeljünk, ha autóval indulunk nyaralni?
    2017. augusztus 17
    megtekintések3850
    Bár számtalan közlekedési eszközzel el lehet jutni a kiszemelt nyaralásunkra, azért a legtöbben mégis az autót részesítik előnyben. Indulás előtt azonban nem árt utána nézni és tájékozódni a szabályokról, illetve autónkat is szerencsés megvizsgálni kicsit közelebbről.
  • Hogyan ússzuk meg olcsón az étkezést a nyaralás alatt?
    2017. augusztus 13
    megtekintések3988
    A nyaralás nemcsak a gyerekek számára jelent kikapcsolódást, hanem a felnőtteknek is. Kiszakadni a mindennapi élet szürkeségéből pár napra, esetleg egy-két hétre fokozott hatással lehet szervezetünkre is. Ilyenkor nem olyan a napirend, mint egy átlagos hétköznap, felborul a napi rutin.
  • Mit tegyünk vészhelyzet esetén?
    2017. július 28
    megtekintések3827
    Amikor a nyaralást tervezzük, a kikapcsolódásra, pihenésre, a család együtt eltöltött vidámsággal teli idejére gondolunk. Váratlan helyzetek azonban bármikor adódhatnak, sajnos a nyaralás alatt is.
  • Hogyan kössük le a gyereket, ha rossz az idő?
    2017. július 20
    megtekintések3882
    Az iskoláskorú gyerekeket ősztől tavaszig lefoglalja a tanulás, de nyáron rengeteg idejük szabadul fel. Hajdúszoboszlói apartmanunk tökéletes választás a kis-, és nagycsaládosok számára is. De mi történik, ha rossz az idő? Mutatjuk!
  • Mire kell odafigyelnünk a napozásnál?
    2017. július 06
    megtekintések3843
    A napozásnak vannak aranyszabályai, amit mindenképp be kell tartanunk, ha nem akarunk leégni, illetve szépen, egyenletesen szeretnénk lebarnulni. Ha gyerekkel utazik az ember, akkor bőrük érzékenységére is különösen oda kell figyelni.
  • A szoboszlói víz csodákra képes
    2017. június 30
    megtekintések4033
    Hajdúszoboszló messze földön híres arról, hogy gyógyvízének hatása kimagasló egészségjavító hatással rendelkezik. A hazai és az európai gyógyvizek különleges gyöngyszemét képezi. Napjaink látogatható gyógyfürdője az 1900-as évek elején nyitotta meg kapuit, és azóta is várja a gyógyulni és pihenni kívánókat. A Hajdúszoboszló alatt elterülő víztenger összetétele rendkívül egyedi, amit kutatások is igazoltak.
  • Hajdúszoboszlói látnivalók
    2017. április 06
    megtekintések4798
    Hajdúszoboszló nemcsak a fürdés városa, hanem önálló történelmi értékekkel is bír!

    Fedezzétek fel ezeket együtt, évszaktól függetlenül! Tegyetek nagy sétákat parkjainkban, a megannyi kedves suhogó fák között, éljetek a város adta aktív és nyugodt időtöltéssel.

    Hajdúszoboszló minden korosztály számára idilli szállást ad, az egész éves szerteágazó programokról nem is beszélve!
  • Hogyan grillezünk „okosan”?
    2017. április 03
    megtekintések4294
    A grillezés eredetileg azt jelenti, hogy az ételt nyárson, rácson vagy rostélyon sütjük meg. Hamarosan itt a nyár, a nagy meleg. Aki sokat főz, tudja, hogy milyen rossz a kánikulában a tűzhely mellett állni. A legmelegebb évszakban ezért is tökéletes kültéri program a grillezés. Mi a hajdúszoboszlói szálláshelyeinken erre lehetőséget is kínálunk!

    Neked is eszedbe szokott jutni, hogy milyenek voltak a régi táborozós, szalonnasütős időszakok? Bizony, sokunkat elszokott önteni a nosztalgia, ezért ne légy rest és vegyél részt te is egy igazi szuper családi sütögetésen a nyaralásod alatt! Nem tudod, hogyan kezdj neki? Segítünk!
  • Ezeket a dolgokat ne felejtsd el bepakolni bőröndbe nyaraláskor
    2017. március 30
    megtekintések3866
    Az Armada Apartmanok felszereltségei között sok mindent megtalálsz, ami a gondtalan pihenéshez kell, így fölösleges magaddal hozni. Ilyen például a törölköző, konyharuha, ágynemű, mosogatószer, szivacs, kádkilépő, kéztörlő, folyékony szappan, toalett papír. Ezeket az eszközöket szálláshelyünk díjmentesen biztosítja.

    Azonban van néhány dolog, ami az otthonod és a hajdúszoboszlói szálláshelyünk közötti úton bizony jól jöhet.
  • Hajdúszoboszló: a tökéletes választás pároknak
    2017. március 01
    megtekintések3975
    Ugye te is elképzelted már a tökéletes nyaralásotokat a pároddal? Hosszú naplementéket egy tóparton ülve, végtelen sétákat kéz a kézben egy árnyas fasoron, néhány lopott, közös órát, amikor csak egymásra figyeltek.
    A mai rohanó világban nagyon fontos, hogy olyan úticélt válasszatok, ahol csendes környezetben egymásra tudtok hangolódni, el tudjatok szakadni a hétköznapoktól. Ehhez tökéletes helyszín lehet számotokra Hajdúszoboszló ahol az aktív és a nyugodt pihenéshez is találtok mindkettőtökhöz illő programot.