Menü

Miért foglalj Hajdúszoboszlón szállást?hajdúszoboszló szállás

A hajdúság „fővárosa”, az Alföld egyik legnépszerűbb fürdővárosa szeretettel és élményekkel várja Önt, családtagjaival és barátaival együtt. Válasszák szálláshelyüknek a hajdúszoboszlói Armada Apartmant, és tapasztalják meg a teljes felüdülés élményét.

Hajdúszoboszló Debrecentől nem messze, egészen pontosan 21,3 kilométerre található. A város egyik legnagyobb különlegességét az adja, hogy hazánk legnagyobb termálvízű fürdővárosa.

Ha olyan úticélt kerestek, ahol minden adott az aktív és passzív kikapcsolódáshoz, de pihenni is szeretnétek, Hajdúszoboszlónál nem sok jobb választás van. A népszerű Gyógyfürdő és Aquapark mellett számos étterem, vendéglátóhely, szálláshely várja a szórakozni és pihenni kívánó vendégeket. Az igényesen, gondosan ápolt üdülőváros tökéletesen alkalmas minden korosztály kikapcsolódására, érkezzenek is bármilyen célból. 


Milyen hajdúszoboszlói szállást válasszak?

Hajdúszoboszló szállás tekintetében igen sok lehetőséget kínál, ám ha családbarát vagy több fő számára keresünk szállást, akkor mindenképpen egy jól felszerelt apartman jelenti a legjobb választást.
Az Armada Apartman hajdúszoboszlói szállásai kifejezetten családok és baráti társaságok számára kínálnak felhőtlen kikapcsolódási lehetőséget. A szálláshelyek közelében pedig számos hajdúszoboszlói látványosság is megtalálható, így aki aktívan szeretné eltölteni a nyaralását, az is teljes értékű pihenést szerezhet magának.


„Szoboszló”


hajdúszobozsló szállás érdekesség

Gondoltad volna, hogy Szoboszlót írásban először 1075-ben említették? Bocskai István -aki 1605 és 1606 között Erdély fejedelme volt - hajdúkkal telepítette be 1606-ban, innen kapta az eredetileg szláv eredetű településnév a „hajdú” előtagot.

 

Hajdúszoboszló, a felüdülőhely!

Hajdúszoboszló, szálláshelyeinktől nem messze található termálvizes fürdőjének és egyedi belvárosának köszönhetően Magyarország egyik legfontosabb turisztikai célpontja. Évről évre nő az ide látogató vendégek száma. A méltán híres gyógyfürdő 1927 óta várja a gyógyulni kívánó közönséget. A fürdőváros arról is népszerű, hogy 1937-ben itt nyitották meg Magyarország első és sokáig egyetlen hullámmedencéjét. A fürdőkomplexum nagy vonzereje egyre több látogatót „csalogat” a városba, hiszen itt kicsik és nagyok egyaránt kellemesen élvezhetik a feltörő termálvizet. Itt található a Gyógyfürdő, az Aquapark, a Strand, valamint a 2010-ben megnyitott Aqua-Palace Élményfürdő.

csúszda hajdúszoboszló szállásfüdrő közeli hajdúszoboszló szállás


Mire jó a hajdúszoboszlói gyógyvíz?

hajdúszoboszló szállás gyógyfürdő közelében

Minden évben vendégek ezrei kezeltetik magukat a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben és élvezik a különleges víz nyújtotta gyógyulást, valamint a Gyógyfürdő egyéb gyógykezeléseit. A vendégek mindig pozitív élményekkel, kellemes tapasztalatokkal és gyógyultan térnek vissza a mindennapokba. Az itt feltörő gyógyvíz főként reumatikus betegségek gyógyítására alkalmas, de a különböző mozgásszervi, kopásos és degeneratív betegségektől szenvedő pácienseknek gyógyír lehet a titánt, vanádiumot, rezet, cinket, és ezüstöt is tartalmazó gyógyvíz.
Szállásaink kiváló fekvésüknek köszönhetően csupán néhány percre találhatóak a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőtől is. Így ha élvezni szeretné a gyógyvíz előnyeit, mindössze egy rövid sétát kell tennie, ha nálunk száll meg.
A szoboszlói gyógyvíz nőgyógyászati gyulladások kezelésére, gyógyítására is kiváló lehet. A fürdőkomplexumban közel 50 gyógykezelés áll az ide látogató vendégek kezelésére. 


Bővebb információt találhat a fürdőben elérhető szolgáltatásokról a következő linken: https://www.hungarospa.hu