Menü
  • Miért látogassunk Hajdúszoboszlóra télen?
    2017. december 30
    megtekintések3640
    A hidegebb idő beálltával sem kell lemondanunk a kikapcsolódásról Hajdúszoboszlón, legyen szó kültéri vagy beltéri programokról. Hajdúszoboszlón, Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma található, amely egész éves nyitvatartással várja vendégeit. A fedett élményfürdő, az Aqua Palace három szinten kínál egyedi igényeknek is megfelelő szolgáltatásokat –legyen szó fitness-ről,wellness-ről, masszírozásról, szaunázásról, így gondoskodva a testi-lelki felüdülésről.
  • Hajdúszoboszló térsége is csodaszép
    2017. szeptember 17
    megtekintések3914
    Az Alföld egyik legnépszerűbb fürdővárosa igazi látnivalónak számít nemcsak országunkban, hanem külföldön is. Rengeteg turista látogat ide évről évre, nem hiába: a kivételes termálvízzel rendelkező Hajdúszoboszló az aktív és a passzív pihenés imádóinak is kedvez.
  • Nyár végi pihenés
    2017. augusztus 27
    megtekintések3656
    A nyárnak még nincs vége, azonban már szinte mindenki számára megvan a tökéletes nyaralási helyszín. A Hajdúszoboszlóra látogatóknak az iskolakezdés közeledtével mutatunk pár programot, amellyel kellemesen eltöltheti pihenését az egész család.
  • Hajdúszoboszlói látnivalók
    2017. április 06
    megtekintések4644
    Hajdúszoboszló nemcsak a fürdés városa, hanem önálló történelmi értékekkel is bír!

    Fedezzétek fel ezeket együtt, évszaktól függetlenül! Tegyetek nagy sétákat parkjainkban, a megannyi kedves suhogó fák között, éljetek a város adta aktív és nyugodt időtöltéssel.

    Hajdúszoboszló minden korosztály számára idilli szállást ad, az egész éves szerteágazó programokról nem is beszélve!