Menü
 • Allergia a nyaralás alatt: mi a teendő?
  2018. március 12
  megtekintések3750
  Elmész a nyaralásra, elpakoltál mindent a bőröndbe, de hirtelen derült égből villámcsapásként kijön az allergiád? Vörös viszkető foltok, vagy náthás tünetek?!
  Mi ilyenkor a teendő? Olvasd el cikkünket, és legyél felkészült bármi is történik a nyaralás alatt!
 • Hurrá, nyaralunk! Vigyünk magunkkal biciklit vagy ne?
  2018. február 28
  megtekintések4028
  Aki szeret aktívan nyaralni, annak alapfelszerelésébe tartozik a bicikli – ha családostul történik a nyaralás, akkor külön élmény a kisebbek számára, ha biciklivel fedezik fel az úti célra vonatkozó látnivalókat, mindazok mellett, hogy együtt sportol a család.

  De érdemes-e magunkkal vinni a biciklit, ha autóval utazunk?
 • Belföldi utazás, ami egy kiváló program hosszú hétvégére!
  2018. február 02
  megtekintések3870
  A hosszú hétvége kitűnő lehetőség a wellneshez!
  A belföldi utazás mindig kellemes kikapcsolódást adhat: március 15-én egy négynapos, hosszúhétvége páratlan lehetőséget nyújt arra, hogy egyedül vagy a párjával, kiscsaláddal vagy nagycsaláddal jól érezzék magukat!
 • Téli kikapcsolódás – Miért „pihenjünk” belföldön télidőben?
  2017. december 18
  megtekintések3824
  A belföldre szervezett utak pénztárcakímélőbb megoldásnak számítanak, emellett a rég nem látott rokonokkal is könnyebben megszervezhető a találkozás! Így például Hajdúszoboszló és környéke a téli időszakban is bőven tartogat programokat a család minden tagja számára, de ha ennyi nem lenne elég, íme, néhány indok, hogy miért szervezzétek belföldre a téli kikapcsolódásotokat:
 • Miért köss utasbiztosítást?
  2017. október 25
  megtekintések3897
  A hónapokkal előre megtervezett kirándulás alatt mindenki nyugodt és zavartalan pihenésre vágyik. Azonban néha a sors közbeszól, ekkor veszítjük el tárgyainkat, szenvedünk el sérülést, vagy az utazásunkat nagyban megterhelő váratlan eseményeket.
 • Utazás szállásfoglalás nélkül
  2017. október 12
  megtekintések3948
  Az utazás rengeteg felmerülő kérdéssel és megoldásra váró problémával jár. El kell döntenünk, hogy hová utazunk, mikor, kivel, hogyan, mennyi időre, hogyan töltjük majd el ott az időt, milyen programokat szervezzünk, és milyen szállást válasszunk. Ha a fenti kérdésekre választ kaptunk, még akkor is van egy: lefoglaljuk-e a kívánt szálláshelyet?
 • Házikedvenccel utazni: igen vagy nem?
  2017. szeptember 30
  megtekintések3895
  A kisállatot tartók tudhatják, hogy hatalmas dilemmát okoz a nyaralás szempontjából, hogy magunkkal vigyük-e kedvenceinket. Számos kérdés felmerül: hogy viseli majd az utazást, szállásunk kisállat barát lesz-e, ha lebetegszik, van-e a környéken állatorvos?
 • Utazás busszal? Így érdemes készülni!
  2017. szeptember 11
  megtekintések4490
  Belföldi nyaralás esetén ( de esetenként a külföldi nyaralásnál is ) az egyik legegyszerűbb, és legkényelmesebb lehetőség, ha autóval indulunk útnak. Ez nem mindig megoldható, hiszen nem mindenki rendelkezik autóval.
 • Nyaralás gyerekkel: belföldön vagy külföldön?
  2017. augusztus 21
  megtekintések4117
  Amikor gyerekkel indulunk nyaralni, számos dolgot kell mérlegelnünk: hány gyerekkel szeretnénk utazni, mennyi idősek, hogyan kössük le őket, milyen programokat tervezünk, illetve ami a legfontosabb, belföld vagy külföld legyen a tervezett nyaralási úti cél.
 • Mire figyeljünk, ha autóval indulunk nyaralni?
  2017. augusztus 17
  megtekintések3921
  Bár számtalan közlekedési eszközzel el lehet jutni a kiszemelt nyaralásunkra, azért a legtöbben mégis az autót részesítik előnyben. Indulás előtt azonban nem árt utána nézni és tájékozódni a szabályokról, illetve autónkat is szerencsés megvizsgálni kicsit közelebbről.
 • Hogyan ússzuk meg olcsón az étkezést a nyaralás alatt?
  2017. augusztus 13
  megtekintések4061
  A nyaralás nemcsak a gyerekek számára jelent kikapcsolódást, hanem a felnőtteknek is. Kiszakadni a mindennapi élet szürkeségéből pár napra, esetleg egy-két hétre fokozott hatással lehet szervezetünkre is. Ilyenkor nem olyan a napirend, mint egy átlagos hétköznap, felborul a napi rutin.
 • Mit tegyünk vészhelyzet esetén?
  2017. július 28
  megtekintések3900
  Amikor a nyaralást tervezzük, a kikapcsolódásra, pihenésre, a család együtt eltöltött vidámsággal teli idejére gondolunk. Váratlan helyzetek azonban bármikor adódhatnak, sajnos a nyaralás alatt is.
 • Erre figyelj, ha gyerekkel utazol!
  2017. június 29
  megtekintések3954
  A családok számára rögtön felmerül a kérdés: vigyük-e magunkkal a gyereket, amikor elutazunk? A válasz, igen! De csak ha olyan szálláshelyet találunk, ami nemcsak gyermekbarát, de minden olyan igényt készséggel ki is elégít, amelyre egy kis- vagy nagycsaládnak szüksége van. Ráadásul a kettőt külön. Szálláskeresés és az utazás helyszínének kiválasztása szempontjából sokkal körültekintőbbnek kell lennünk, ha gyerekkel utazunk, mintha baráti társasággal vagy párunkkal.
 • Kiscsaládosok, irány hajdúszoboszlói szállásunk!
  2017. június 27
  megtekintések3893
  Stúdió jellegű hajdúszoboszlói apartmanunkat főként kisebb családok figyelmébe szeretnénk ajánlani. Ezeken a szálláshelyeken nincsenek fölösleges holt terek, viszont kényelmes, hangulatos és bőven elférnek benne vendégeink. A hálótérben található egy nagyobb méretű franciaágy, illetve egy ágyazható kanapéágy, amelyek kiválóan biztosítják vendégeink számára a pihentető alvást.
 • Hajdúszoboszlói apartmanok -nagycsaládosoknak is!-
  2017. június 26
  megtekintések3974
  Az Armada Family Prémium hajdúszoboszlói apartman igazán közel helyezkedik el a Gyógy- és Strandfürdőtől. Gyalogosan az eljutás nem több, mint 5 perc. Ez a rövid sétára lévő távolság kifejezetten rövid és kellemes út olyan családok számára, akik több gyermekkel utaztak hajdúszoboszlói szállásunkra. Ez az időtöltés pedig rendkívül szórakoztató lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt.