Menü
  • AZ ÉV FÜRDŐJE – HAJDÚSZOBOSZLÓ, HUNGAROSPA
    2018. január 03
    megtekintések3763
    A turizmus fellendítésére készült program keretein belül ötmilliárd forinthoz jut Hajdúszoboszló. A támogatásból nem csak a fürdőt fejlesztik tovább, hanem a környék átalakítását is tervezik.
  • Miért látogassunk Hajdúszoboszlóra télen?
    2017. december 30
    megtekintések3640
    A hidegebb idő beálltával sem kell lemondanunk a kikapcsolódásról Hajdúszoboszlón, legyen szó kültéri vagy beltéri programokról. Hajdúszoboszlón, Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma található, amely egész éves nyitvatartással várja vendégeit. A fedett élményfürdő, az Aqua Palace három szinten kínál egyedi igényeknek is megfelelő szolgáltatásokat –legyen szó fitness-ről,wellness-ről, masszírozásról, szaunázásról, így gondoskodva a testi-lelki felüdülésről.
  • Melyik évszakban a legjobb Hajdúszoboszlóra látogatni?
    2017. április 11
    megtekintések3886
    A nyüzsgő hétköznapok mókuskerekében igazi felüdülésnek számít minden egyes pihenéssel töltött nap, amikor csak önmagunkra és szeretteinkre figyelhetünk.

    Hajdúszoboszló ehhez nyújthat tökéletes környezetet az év bármely részében, hiszen minden szezonban találhatunk olyan programot, amely bármely korosztály tagjainak kellemes kikapcsolódást jelent. Hajdúszoboszlói apartmanjaink pedig valamennyi évszakban vendégeink rendelkezésére áll.
  • Hajdúszoboszló: a tökéletes választás pároknak
    2017. március 01
    megtekintések3845
    Ugye te is elképzelted már a tökéletes nyaralásotokat a pároddal? Hosszú naplementéket egy tóparton ülve, végtelen sétákat kéz a kézben egy árnyas fasoron, néhány lopott, közös órát, amikor csak egymásra figyeltek.
    A mai rohanó világban nagyon fontos, hogy olyan úticélt válasszatok, ahol csendes környezetben egymásra tudtok hangolódni, el tudjatok szakadni a hétköznapoktól. Ehhez tökéletes helyszín lehet számotokra Hajdúszoboszló ahol az aktív és a nyugodt pihenéshez is találtok mindkettőtökhöz illő programot.