Menü
 • Közös nyaralás a barátokkal: Így szervezd meg könnyedén!
  2018. március 10
  megtekintések4901
  Jön a nyár, a baráti társaság pedig már legalább egy éve gondolkozik egy közös nyaralás ötletén, ahol mindenki részt vehet – akár egy osztálytalálkozó is létrejöhetne!
  Van pár szempont, amire érdemes egy ilyen nyaralás előkészületeiben figyelni.
 • Utazás szállásfoglalás nélkül
  2017. október 12
  megtekintések3823
  Az utazás rengeteg felmerülő kérdéssel és megoldásra váró problémával jár. El kell döntenünk, hogy hová utazunk, mikor, kivel, hogyan, mennyi időre, hogyan töltjük majd el ott az időt, milyen programokat szervezzünk, és milyen szállást válasszunk. Ha a fenti kérdésekre választ kaptunk, még akkor is van egy: lefoglaljuk-e a kívánt szálláshelyet?
 • Utazás busszal? Így érdemes készülni!
  2017. szeptember 11
  megtekintések4303
  Belföldi nyaralás esetén ( de esetenként a külföldi nyaralásnál is ) az egyik legegyszerűbb, és legkényelmesebb lehetőség, ha autóval indulunk útnak. Ez nem mindig megoldható, hiszen nem mindenki rendelkezik autóval.
 • Erre figyelj, ha gyerekkel utazol!
  2017. június 29
  megtekintések3827
  A családok számára rögtön felmerül a kérdés: vigyük-e magunkkal a gyereket, amikor elutazunk? A válasz, igen! De csak ha olyan szálláshelyet találunk, ami nemcsak gyermekbarát, de minden olyan igényt készséggel ki is elégít, amelyre egy kis- vagy nagycsaládnak szüksége van. Ráadásul a kettőt külön. Szálláskeresés és az utazás helyszínének kiválasztása szempontjából sokkal körültekintőbbnek kell lennünk, ha gyerekkel utazunk, mintha baráti társasággal vagy párunkkal.