Menü
  • Wellness részleg a Katalin Apartmanban
    2018. május 27
    megtekintések3599
    2018. márciusától már megújult apartman házunkkal várjuk az érdeklődőket. Recepciónk kialakításánál törekedtünk arra, hogy minden információval ellássuk vendégeinket – hajdúszoboszlói programok, látnivalók,nevezetességek mellett, feltüntettük a tulajdonosok elérhetőségeit is. Vendégeink a recepción kérhetnek tájékoztatást a wellness részleg használatáról, szabályairól.
  • Megújult a Katalin Apartman
    2018. május 25
    megtekintések3480
    2017.januártól felújítási munkálatok kezdődtek el a Katalin Apartmanban, hogy még inkább megfeleljünk vendégeink igényeinek. A munkálatok során kívül-belül is megújultunk – Andante ülőgarnitúrák, LED világítás, jó minőségű alvómatracok, LED TV készülékek, páraelszívó és klíma berendezések kerültek telepítésre a Katalin Apartman házaiban.
  • A szaunázás nyomában
    2018. május 21
    megtekintések3719
    A szaunázás kimondhatjuk, hogy társasági élmény is. A finnek nagyon régóta tisztában vannak a szaunázás élettani hatásaival, amelyet csak az fokoz még inkább, hogy együtt, akár családi, baráti körben töltik el.
  • TÖLTSD A TAVASZT A CSALÁDDAL HAJDÚSZOBOSZLÓN!
    2018. március 20
    megtekintések4295
    2018 tavasza enyhének ígérkezik-használja ki Ön is!
    A tél szürkesége lassan oda, az időjárás nekünk kedvez – ugyanis enyhe tavasz várható!
    A vártnál korábban érkező enyhe időjárás ideális alkalom arra, hogy kimozduljunk a hétköznapok monotonitásából, a hétvégére pedig kiváló lehetőséget az elutazáshoz!
  • Közös nyaralás a barátokkal: Így szervezd meg könnyedén!
    2018. március 10
    megtekintések4804
    Jön a nyár, a baráti társaság pedig már legalább egy éve gondolkozik egy közös nyaralás ötletén, ahol mindenki részt vehet – akár egy osztálytalálkozó is létrejöhetne!
    Van pár szempont, amire érdemes egy ilyen nyaralás előkészületeiben figyelni.
  • Nemzetközi nőnap – Lepd meg a hölgyeket egy wellness hétvégével!
    2018. március 05
    megtekintések3663
    Ne feledkezzünk meg a hölgyekről március 8-án!
    A nemzetközi nőnapon, mint ahogy a neve is mutatja, együtt ünnepeljük a nőket – Magyarországon 1948 óta. A nemzetközi nőnapot az ENSZ a világnapok között tartja számon, amelynek március 8. a kitűzött napja.
  • 2017-BEN RÓLUNK MONDTÁK VENDÉGEINK
    2018. január 24
    megtekintések3755
    Fontos összegeznünk az elmúlt év eredményeit – ezt pedig Önök által tennénk meg, hiszen a vendégeink véleménye a legfontosabb visszajelzés, amit kaphatunk.
  • Mit is együnk nyáron?
    2017. július 02
    megtekintések3759
    A nyári melegben a legtöbb ember étvágya csökken, nem igazán kívánjuk a nehéz, robosztus ételeket, illetve nem is igazán egészségesek.
    Hajdúszoboszlói apartmanunk konyhájának felszereltsége igazán alapos, lehetővé teszi a kényelmes és a kellemes kikapcsolódást.
  • Mi található meg apartmanjaink konyhájában? Mutatjuk!
    2017. június 28
    megtekintések3758
    Hajdúszoboszlói szálláshelyeink felszereltsége igazán alapos, lehetővé teszi a kényelmes és a kellemes kikapcsolódást. Mutatjuk, hogy egyes apartmanjainknál mivel számolhatnak vendégeink. Részletekben gazdag leírást cikkünkben olvashat.
  • Kiscsaládosok, irány hajdúszoboszlói szállásunk!
    2017. június 27
    megtekintések3697
    Stúdió jellegű hajdúszoboszlói apartmanunkat főként kisebb családok figyelmébe szeretnénk ajánlani. Ezeken a szálláshelyeken nincsenek fölösleges holt terek, viszont kényelmes, hangulatos és bőven elférnek benne vendégeink. A hálótérben található egy nagyobb méretű franciaágy, illetve egy ágyazható kanapéágy, amelyek kiválóan biztosítják vendégeink számára a pihentető alvást.
  • Hajdúszoboszlói apartmanok -nagycsaládosoknak is!-
    2017. június 26
    megtekintések3774
    Az Armada Family Prémium hajdúszoboszlói apartman igazán közel helyezkedik el a Gyógy- és Strandfürdőtől. Gyalogosan az eljutás nem több, mint 5 perc. Ez a rövid sétára lévő távolság kifejezetten rövid és kellemes út olyan családok számára, akik több gyermekkel utaztak hajdúszoboszlói szállásunkra. Ez az időtöltés pedig rendkívül szórakoztató lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
  • Miért jobb szálláslehetőség az apartman a szállodáknál?
    2017. április 11
    megtekintések4130
    Mikor elkezditek a pihenésetek szervezni sok szempontot érdemes figyelembe vennetek, mivel a nyaralásotok csak akkor lesz igazán pihentető, ha az megfelel az igényeiteknek.

    Fontos eldönteni, hogy pihentető, nyugodt kikapcsolódásra, vagy aktív időtöltésre vágytok-e jobban, hiszen ez meghatározhatja a szállás földrajzi elhelyezkedését, hogy a városszélen, vagy a központban helyezkedjen-e az el?
  • Milyen az ideális szálláshely a családosok számára?
    2017. március 16
    megtekintések3810
    Mitől családbarát egy szállás?
    Gyerek-, családbarát szállásnak nevezhetjük azokat a szálláshelyeket, amelyek biztosítják a felnőttek nyugodt pihenését, emellett a gyermekek is játszva, szórakozva tölthetik el idejüket. Több szolgáltatás áll rendelkezésre, melyek biztosítják minden korosztály részére a szórakoztató, nyugodt időtöltést.

    Hajdúszoboszlói apartmanjaink kialakítása során fontos szempont volt, hogy családok számára is minden igényt kielégítő felszereltséggel lássuk el.
  • Szállásfoglalás az Armada Apartmanban
    2017. március 03
    megtekintések3887
    Minden amit tudni szerettél volna a szállásfoglalásról, és lemondásról a hajdúszoboszlói Armada Apartmanokat illetően.

    Tudd meg mennyi foglalót kell fizetned, mikor, és hogy hogyan mondhatod le a foglalásodat.

    További kérdéseid vannak? Írj nekünk bátran a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül!