Menü
  • Wellness részleg a Katalin Apartmanban
    2018. május 27
    megtekintések3741
    2018. márciusától már megújult apartman házunkkal várjuk az érdeklődőket. Recepciónk kialakításánál törekedtünk arra, hogy minden információval ellássuk vendégeinket – hajdúszoboszlói programok, látnivalók,nevezetességek mellett, feltüntettük a tulajdonosok elérhetőségeit is. Vendégeink a recepción kérhetnek tájékoztatást a wellness részleg használatáról, szabályairól.
  • Miért látogassunk Hajdúszoboszlóra télen?
    2017. december 30
    megtekintések3772
    A hidegebb idő beálltával sem kell lemondanunk a kikapcsolódásról Hajdúszoboszlón, legyen szó kültéri vagy beltéri programokról. Hajdúszoboszlón, Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma található, amely egész éves nyitvatartással várja vendégeit. A fedett élményfürdő, az Aqua Palace három szinten kínál egyedi igényeknek is megfelelő szolgáltatásokat –legyen szó fitness-ről,wellness-ről, masszírozásról, szaunázásról, így gondoskodva a testi-lelki felüdülésről.
  • Miért köss utasbiztosítást?
    2017. október 25
    megtekintések3827
    A hónapokkal előre megtervezett kirándulás alatt mindenki nyugodt és zavartalan pihenésre vágyik. Azonban néha a sors közbeszól, ekkor veszítjük el tárgyainkat, szenvedünk el sérülést, vagy az utazásunkat nagyban megterhelő váratlan eseményeket.
  • Gyógyturizmus Hajdúszoboszlón
    2017. október 05
    megtekintések4325
    A hajdúság fővárosa, Hajdúszoboszló az egyik legnépszerűbb fürdőváros Magyarországon. Közkedvelt mivolta határainkon is túlmutat, hiszen számos német, osztrák, lengyel, orosz és szlovák turista keresi fel évről évre. Ez az úti cél minden pihenni vágyót kielégít: kedvez az aktív és a passzív pihenés kedvelőinek is.
  • Házikedvenccel utazni: igen vagy nem?
    2017. szeptember 30
    megtekintések3827
    A kisállatot tartók tudhatják, hogy hatalmas dilemmát okoz a nyaralás szempontjából, hogy magunkkal vigyük-e kedvenceinket. Számos kérdés felmerül: hogy viseli majd az utazást, szállásunk kisállat barát lesz-e, ha lebetegszik, van-e a környéken állatorvos?
  • Miért érdemes ősszel nyaralni?
    2017. szeptember 21
    megtekintések4015
    Az emberek többségében még mindig az a tény van rögződve, hogy a nyaralás csupán nyáron lehetséges. Belföld vagy külföld, de június és augusztus vége között gondolkozunk.
  • Hajdúszoboszló térsége is csodaszép
    2017. szeptember 17
    megtekintések4046
    Az Alföld egyik legnépszerűbb fürdővárosa igazi látnivalónak számít nemcsak országunkban, hanem külföldön is. Rengeteg turista látogat ide évről évre, nem hiába: a kivételes termálvízzel rendelkező Hajdúszoboszló az aktív és a passzív pihenés imádóinak is kedvez.
  • Hasznos tippek a hosszú hétvégére
    2017. szeptember 02
    megtekintések3893
    A nyaralási szezon lassan a végéhez közeledik, de azért egy cseppet sem kell bánkódni. Magyarországon rengeteg látnivaló van, köztük a meseszép Hajdúszoboszló is, amely tökéletes kirándulóhely egy-egy hosszú hétvégéhez.
  • Mire figyeljünk a strandolás alatt?
    2017. augusztus 31
    megtekintések4164
    Létezik pár alapszabály, amiket mindenképpen érdemes betartani a nyaralás alatt, illetve ha napokon keresztül strandolunk. A pihenés megkeserítője is lehet, ha nem figyelünk eléggé.
  • Nyár végi pihenés
    2017. augusztus 27
    megtekintések3795
    A nyárnak még nincs vége, azonban már szinte mindenki számára megvan a tökéletes nyaralási helyszín. A Hajdúszoboszlóra látogatóknak az iskolakezdés közeledtével mutatunk pár programot, amellyel kellemesen eltöltheti pihenését az egész család.
  • Nyaralás gyerekkel: belföldön vagy külföldön?
    2017. augusztus 21
    megtekintések4024
    Amikor gyerekkel indulunk nyaralni, számos dolgot kell mérlegelnünk: hány gyerekkel szeretnénk utazni, mennyi idősek, hogyan kössük le őket, milyen programokat tervezünk, illetve ami a legfontosabb, belföld vagy külföld legyen a tervezett nyaralási úti cél.
  • Mire figyeljünk, ha autóval indulunk nyaralni?
    2017. augusztus 17
    megtekintések3852
    Bár számtalan közlekedési eszközzel el lehet jutni a kiszemelt nyaralásunkra, azért a legtöbben mégis az autót részesítik előnyben. Indulás előtt azonban nem árt utána nézni és tájékozódni a szabályokról, illetve autónkat is szerencsés megvizsgálni kicsit közelebbről.
  • Hogyan ússzuk meg olcsón az étkezést a nyaralás alatt?
    2017. augusztus 13
    megtekintések3990
    A nyaralás nemcsak a gyerekek számára jelent kikapcsolódást, hanem a felnőtteknek is. Kiszakadni a mindennapi élet szürkeségéből pár napra, esetleg egy-két hétre fokozott hatással lehet szervezetünkre is. Ilyenkor nem olyan a napirend, mint egy átlagos hétköznap, felborul a napi rutin.
  • Mi található meg apartmanjaink konyhájában? Mutatjuk!
    2017. június 28
    megtekintések3892
    Hajdúszoboszlói szálláshelyeink felszereltsége igazán alapos, lehetővé teszi a kényelmes és a kellemes kikapcsolódást. Mutatjuk, hogy egyes apartmanjainknál mivel számolhatnak vendégeink. Részletekben gazdag leírást cikkünkben olvashat.
  • Hajdúszoboszlói apartmanok -nagycsaládosoknak is!-
    2017. június 26
    megtekintések3901
    Az Armada Family Prémium hajdúszoboszlói apartman igazán közel helyezkedik el a Gyógy- és Strandfürdőtől. Gyalogosan az eljutás nem több, mint 5 perc. Ez a rövid sétára lévő távolság kifejezetten rövid és kellemes út olyan családok számára, akik több gyermekkel utaztak hajdúszoboszlói szállásunkra. Ez az időtöltés pedig rendkívül szórakoztató lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
  • Melyik évszakban a legjobb Hajdúszoboszlóra látogatni?
    2017. április 11
    megtekintések4020
    A nyüzsgő hétköznapok mókuskerekében igazi felüdülésnek számít minden egyes pihenéssel töltött nap, amikor csak önmagunkra és szeretteinkre figyelhetünk.

    Hajdúszoboszló ehhez nyújthat tökéletes környezetet az év bármely részében, hiszen minden szezonban találhatunk olyan programot, amely bármely korosztály tagjainak kellemes kikapcsolódást jelent. Hajdúszoboszlói apartmanjaink pedig valamennyi évszakban vendégeink rendelkezésére áll.
  • Miért jobb szálláslehetőség az apartman a szállodáknál?
    2017. április 11
    megtekintések4264
    Mikor elkezditek a pihenésetek szervezni sok szempontot érdemes figyelembe vennetek, mivel a nyaralásotok csak akkor lesz igazán pihentető, ha az megfelel az igényeiteknek.

    Fontos eldönteni, hogy pihentető, nyugodt kikapcsolódásra, vagy aktív időtöltésre vágytok-e jobban, hiszen ez meghatározhatja a szállás földrajzi elhelyezkedését, hogy a városszélen, vagy a központban helyezkedjen-e az el?
  • Milyen az ideális szálláshely a családosok számára?
    2017. március 16
    megtekintések3940
    Mitől családbarát egy szállás?
    Gyerek-, családbarát szállásnak nevezhetjük azokat a szálláshelyeket, amelyek biztosítják a felnőttek nyugodt pihenését, emellett a gyermekek is játszva, szórakozva tölthetik el idejüket. Több szolgáltatás áll rendelkezésre, melyek biztosítják minden korosztály részére a szórakoztató, nyugodt időtöltést.

    Hajdúszoboszlói apartmanjaink kialakítása során fontos szempont volt, hogy családok számára is minden igényt kielégítő felszereltséggel lássuk el.
  • Szállásfoglalás az Armada Apartmanban
    2017. március 03
    megtekintések4023
    Minden amit tudni szerettél volna a szállásfoglalásról, és lemondásról a hajdúszoboszlói Armada Apartmanokat illetően.

    Tudd meg mennyi foglalót kell fizetned, mikor, és hogy hogyan mondhatod le a foglalásodat.

    További kérdéseid vannak? Írj nekünk bátran a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül!
  • Hajdúszoboszló: a tökéletes választás pároknak
    2017. március 01
    megtekintések3977
    Ugye te is elképzelted már a tökéletes nyaralásotokat a pároddal? Hosszú naplementéket egy tóparton ülve, végtelen sétákat kéz a kézben egy árnyas fasoron, néhány lopott, közös órát, amikor csak egymásra figyeltek.
    A mai rohanó világban nagyon fontos, hogy olyan úticélt válasszatok, ahol csendes környezetben egymásra tudtok hangolódni, el tudjatok szakadni a hétköznapoktól. Ehhez tökéletes helyszín lehet számotokra Hajdúszoboszló ahol az aktív és a nyugodt pihenéshez is találtok mindkettőtökhöz illő programot.