Menü

Armada Family Apartman Hajdúszoboszló

Házirend

 

Köszönjük, hogy szálláshelyünket választotta pihenése színhelyéül! Az itt tartózkodásuk zavartalansága érdekében szolgáltatásainkat az alábbi rend szerint vehetik igénybe:

1.    A szobákat érkezési napon 14:00-19:00 óráig biztosítjuk, távozási napon a szobát 08:00-10:00 óráig, kérjük elhagyni. Az ettől eltérő igénybevételre is van lehetőség a szobafoglaltság függvényében, melyet minden esetben az érkezés előtt egy nappal tudunk elfogadni kizárólag írásban. A korai érkezés és késői elutazás díjazásáról elektronikus levélben értesítjük. Az érkezési napon a foglalt szálláshelyet 20:00 óráig tartjuk fent, egyébként értékesítésre kerül!

2.    A Vendégek a regisztrálás során a bejelentő lap (vagy Vendégnyilvántartó könyv) illetve egy úgynevezett felelősségi nyilatkozat pontos kitöltése és aláírása mellett a helyszínen az érkezési napon fizetendő tételek kiegyenlítése után kapják meg minden esetben a kulcsot! Az érkezési napon a fennmaradó szállásdíj, a helyi idegenforgalmi adó (450 Ft / éjszaka / fő) és a kaució megfizetése szükséges.

Hajdúszoboszlói Önkormányzat képviselő testületének idegenforgalmi adóról szóló önkormányzati rendelete értelmében a vendégnyilvántartásnak tartalmaznia kell a szálláshelyet igénybe vevő személy nevét, lakcímét, állampolgárságát, útlevelének vagy személy igazolványának sorszámát, megérkezésének és távozásának idejét, a szálláshelyen eltöltött napok számát, az adómentességre jogosító tartózkodás pontos megjelölését. Továbbá szükség van egy érvényes e-mail címre és telefonszámra, illetve esetleges gépjármű rendszámára.

A viselkedés- és karbantartásbeli szabályok tiszteletben tartása és az apartmanok helyes, célszerű használata érdekében a Szolgáltató fenntartja magának a jogot 30.000.- Ft összegű kaució kérésére. A kauciót a Szolgáltató az indulás napján az apartman ellenőrzését követően visszaszolgáltatja, amennyiben a Vendég a szálláshelyet hiánytalanul és kár keletkezése nélkül adja vissza.

3.    Az apartmanokban, az épület közös területein és a szolgáltatás területeken is csak a regisztrált Vendégek tartózkodhatnak. Kérjük, látogatóikat a létesítményen kívül szíveskedjenek fogadni.

4.    A Vendégek parkolás céljából a szálláshely szabadtéri parkolóit térítés mentesen vehetik igénybe. Csak a szálláshely által kijelölt helyeken szabad parkolni!

5.    Egyéb, az apartmanok felszereltségéhez nem tartozó elektromos sütő- és főzőberendezést használni tilos és veszélyes! Amennyiben bármilyen nemű meghibásodást észlel, kérjük, haladéktalanul jelezze számunkra portán vagy a központi elérhetőségünkön!

6.    A szálláshely apartmanjai illetve annak belső légterei sem dohányzó területek, nyílt láng használata tilos! Csak a kijelölt helyeken szabad dohányozni!

Az apartmanban vagy szobában történő dohányzás esetén a Szolgáltató jogosult 10.000,- Ft extra takarítási díjat felszámítani a Vendéggel szemben és a kaució összegéből levonható!

7.    Vendégeinknek ágyneműt, törülközőt és heti egyszeri takarítást biztosítunk. Fürdőköntöst 1000,- Ft/db áron tudunk kölcsönözni Vendégeink számára az itt tartózkodásuk időtartamára.

8.    Az apartmanok bútorait és egyéb eszközeit, használati tárgyait; továbbá az épület illetve annak szolgáltatási területein található egyéb berendezési tárgyait átrendezni, áthelyezni és elmozdítani szigorúan tilos!

9.    Az apartman elhagyásakor kérjük, minden esetben az apartmanok nyílászáróit (ajtók és ablakok) zárják, minden elektromos eszköz áramtalanításáról gondoskodjanak, vízcsapokat pedig szíveskedjenek elzárni.

10.    Az apartmanok hűtő-fűtő berendezéssel ellátottak, a hűtés-fűtés hatékonysága érdekében az ablakokat minden esetben zárva kell tartani. Ellenkező esetben azok működését megtagadhatjuk és pénzbeli visszatérítésre nincs lehetőség!

11.    A szemetet az apartmanokban elhelyezett szemétgyűjtő edényekbe kérjük kidobni, ezeket a komplexum területén található gyűjtőkben üríteni kötelesek Vendégeink! Továbbá az apartmanok területét, annak berendezéseinek és tárgyainak az elvárható tisztaságát köteles megőrizni, ellenkező esetben a Szolgáltató jogosult 10.000,- Ft végtakarítási díjat felszámítani a Vendéggel szemben.

12.    A komplexum területén lévő eszközöket, berendezéseket szállóvendégek kizárólag saját felelősségére használhatják, a kifüggesztett használati/kezelési útmutatókban leírtak kötelező érvényű betartása mellett.

13.    Az apartmanokat és az épület közös használatú eszközeit, berendezési tárgyait közösen használó Vendégek a rendeltetésellenes használat során bekövetkezett károkozásért egyetemlegesen felelnek. Gondatlanságból, vagy szándékosan okozott kárt a szálláshely az okozóval megtérítteti.

14.    A szállóvendégnek kötelessége gondoskodni a felelőssége alá tartozó 18 év alatti gyermek felügyeletéről.

15.    A Vendég (ideértve a Vendéggel együtt utazó személyeket is) köteles a szálláshely épületét és annak közvetlen környezetét rendeltetésszerűen és a többi szállóvendég szükségtelen zavarása nélkül használni.

16.    A szálláshelyre állatokat (kutya, macska) előzetes egyeztetés és írásos visszaigazolás megléte mellett lehet behozni. Vakvezető kutyákat vendégeink díjmentesen hozhatják a szálláshelyek területére. Amennyiben a vendég előzetes bejelentés nélkül háziállatot hoz a szálláshely területére, akkor a Szolgáltató 20.000,- Ft extra felár kiszámlázására jogosult, és a háziállat által okozott károk valamint az extra takarítás költségét is kiszámlázza.

Szíves megértésüket köszönjük!