Menü

Foglalási és lemondási feltételek

 

Szálláshely foglalást kizárólag elektronikus úton fogadunk el. A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Visszaélések elkerülése végett, amennyiben a Vendég a foglalásban megadott telefonszámon, ill. e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és így nincs lehetőség a foglalás jogszerűségének megerősítésére, az „Armada Family” apartman fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó jogigény is megszűnik. A foglalás benyújtásával a szállásfoglalást leadó Vendég elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!

A foglalás véglegesítéséhez foglaló fizetése szükséges, melyet kérjük, a foglalástól számított 3 munkanapon belül átutalni szíveskedjen a visszaigazolásban megnevezett bankszámlaszámra. Több apartman foglalása esetén a foglaló apartmanonként fizetendő. A határidő lejárta után foglalását töröljük! A szállásdíj fennmaradó része a helyszínen, érkezéskor fizetendő. Az átutalás közlemény rovatába mindig tüntesse fel azon személy nevét, akinek a nevére a foglalás szól a pontos azonosítás végett. Ennek hiányában nem tudjuk azonosítani a foglalót, minden esetben visszautaljuk a foglalót és töröljük a foglalást! A foglaló összegének mértéke mindig a foglalás végösszegének 20%-a, de minimum 10.000.- Forint.

A foglaló nélküli foglalások lemondása ingyenes. Lemondás esetén foglalót NEM áll módunkban visszaadni. Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőzően legalább 7 nappal korábban bizonyíthatóan elektronikus levélben lemondja a foglalását, a foglaló összege a lemondás évében december 31.-ig  felhasználható. Nem jár vissza a foglaló abban az esetben sem, ha a foglalás időpontja a vendég kérésére módosításra kerül és az új időpont lemondása megfelelne a lemondási feltétekben rögzített feltételeknek. A foglalási időpont módosítása kizárólag külön díj ellenében lehetséges, melynek összege alkalmanként 5.000.- Forint és érkezéskor fizetendő!

A foglalás létszámának Vendég kérésére történő csökkentése, az érkezési időpontot megelőző 7. napig költségmentes, egyébként az eredeti foglalásban szereplő szállásdíj fizetendő érkezéskor. Amennyiben előzetes értesítés nélkül kevesebben érkeznek az eredeti foglaláshoz képest, úgy ez esetben is a foglalás visszaigazolásában szereplő eredeti összeg fizetendő érkezéskor.

A foglalót az alábbi bankszámlára kérjük átutalni:

belföldi utalás esetén:

Számlatulajdonos: Profanus-Vector Kft.
Számlavezető bank: K&H Bank Zrt.
Számlavezető bank címe: 4200 Hajdúszoboszló, Szilfákalja 10.
GIRO Számlaszám: 10400250-50526654-84491003
 
külföldi utalás esetén:

Számlatulajdonos: Profanus-Vector Kft.
Számlavezető bank neve: K&H Bank Zrt.
Számlavezető bank címe: H-1095, Budapest, Lechner Ödön fasor 9.
IBAN számlaszám: HU42 1040 0250 5052 6654 8449 1003
Devizanem: HUF
SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB