Menü

TÖLTSD A TAVASZT A CSALÁDDAL HAJDÚSZOBOSZLÓN!

2018. március 20
megtekintések4385
TÖLTSD A TAVASZT A CSALÁDDAL HAJDÚSZOBOSZLÓN!

 

2018 tavasza enyhének ígérkezik-használja ki Ön is!

A tél szürkesége lassan oda, az időjárás nekünk kedvez – ugyanis enyhe tavasz várható!
A vártnál korábban érkező enyhe időjárás ideális alkalom arra, hogy kimozduljunk a hétköznapok monotonitásából, a hétvégére pedig kiváló lehetőséget az elutazáshoz!
Ilyen alkalommal tökéletes választás Hajdúszoboszló, ami nemcsak a természetben kínál felüdülést a hosszú sétákkal:
Gyönyörű, parkosított főtere, belvárosa tökéletes választás, hiszen ha elfáradtunk  a sétától, betérhetünk egy finom ételre vagy italra valamelyik, általunk kedvelt étterembe. 

 

 

Áztassa ki magából a tél hidegét a világhíres gyógyvizünkben!

Hajdúszoboszló méltán híres a termálvízéről, amely számtalan panaszra gyógyírt nyújthat – a tavaszi időszakban pedig a felüdülés jegyében nagyszerű programnak ígérkezik egy hosszúhétvégés termálfürdő látogatás egybekötve városnézéssel.  A termálfürdő további szolgáltatásai is csak a mi felüdülésünket garantálja – számos kezelési formából választhatunk, wellness a testnek és a léleknek is!

 

Az unalom nem kerül fel a programra!

Programban sincs hiány Hajdúszoboszlón:

  • Szoboszlói Toros Napok, és a Hajdúsági Ízek Fesztiválja olyan gasztro kultúrát vonultat fel, amelyre feltétlen érdemes kilátogatnunk.  Mindkét fesztivál népi és táji különlegességeket, fogásokat és recepteket mutat be, hagyományos és modern receptúrák alapján. A szoboszlói Toros napok március 15-17-ig tart, míg a Hajdúsági Ízek Fesztiválja április 28-30-ig tart.

 

kulináris program hajdúszoboszló szállás
Ha szeret jókat, és finomakat enni, akkor a tavaszi hónapok kulináris programjait nem szabad kihagynia!

 

Armada Apartman: a 7.-ik legkedveltebb szállás Hajdúszoboszlón!*

* A Booking.com szerint.

 

Armada Prémium Apartman hajdúszoboszló szállás értékelés

A hajdúszoboszlói szállások kínálatában kiemelkedő ajánlat az Armada Apartman ház amely számtalan lehetőséget nyújt a kis-és nagycsaládosok, illetve a párként érkezők számára. Apartmanunk háziállat barát, így egyes szállásainkon az ő elhelyezésükről is gondoskodunk!

 


Tekintse meg apartmanjainkat!

címkék: