Menü

WELLNESS HAJDÚSZOBOSZLÓN: GONDTALAN PIHENÉS ÉLVONALBAN!

2018. március 28
megtekintések4164
WELLNESS HAJDÚSZOBOSZLÓN: GONDTALAN PIHENÉS ÉLVONALBAN!

 

Hajdúszoboszló fürdőkomplexuma négy különböző területre osztható, és maximális kikapcsolódást biztosít az idelátogatók számára.


Az Aqua Palace egész évben várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket – tematikus medencékkel, baba barát fürdővel, nagyobbaknak pedig csúszdával teszik méltán szimpatikussá és közkedveltté a helyet.

A nyolc, különböző témájú medence:

  • trópusi fürdő (32-34°C),
  • jégbarlang fürdő (25-)
  • mozi fürdő (34-36°C),
  • Pávai termálfürdő (34-36°C),  
  • Gangesz fürdő (32-34°C),
  • Római fürdő (32-34°C),
  • Tengeri fürdő (32-34°C),  
  • barlang fürdő (34-36°C)

Különböző látványvilággal és más-más a fürdőzést igazi élménnyé varázsoló élményelemekkel várja az Ön és kedves családját, mint például: vízsugár masszázs, sodrófolyó, pezsgőágy, vagy a merev izmokat megsegítő dögönyözők és buzgárok. Akik az igazán aktív vízi élményeket részesítik előnyben azoknak ajánljuk a családi csúszdát, és az óriás csavarcsúszdát!

A medencékben fürdőzést  különböző élményelemek is színesítik: vízsugár masszázsok, dögönyözők, buzgárok, sodrófolyó, pezsgőágy stb. Az aktív vízi élmények kedvelőit egy  családi csúszda (piros)  a trópusi medencében  és egy  emeletről induló óriás csavarcsúszda (zöld) várja.
A gyerekek számára állandó programmal kedveskednek – gyermek foglalkozások, ugráló vár és zenés foglalkozás is színesíti a palettájukat.

 

Masszázzsal a teljes ellazulásért

 

pihentető masszázs

 

A felnőttek számára pedig különböző masszázstípusok, mint a vitalizáló masszázs, méregtelenítő masszázs, Ayurvédikus,Thai, Shiatsu megtalálható. Infra és gőzszaunák, privát relaxációs szoba és fürdő is – az Ön kényelméért.

A nagy múlttal és egyedülálló termálvízzel rendelkező Gyógyfürdő pedig egyenesen a gyógyulni vágyók Mekkája. Több, mint negyven féle különböző kezeléssel, iszappakolással, súlyfürdővel, masszázzsal várja a gyógyulni vágyókat egész évben.

A strand, több mint 30 hektáros területtel, 13 különböző medencével kihagyhatatlan élményt nyújt – a mediterrán tengerpart, Közép-Európa legnagyobb épített strandmedencéje közé sorolható. Májustól késő őszig látogatható.

Az Aquapark egyenesen csúszdaparadicsom- júniustól késő őszig- garantált siker a nyári szünetre! 9 féle csúszdapályával, extrém zónával igazi különlegességnek számít!

 




Látogasson el hozzánk és élvezze Hajdúszoboszló szépségét!


Tekintse meg apartmanjainkat!

címkék: