Menü

Gyógyturizmus Hajdúszoboszlón

2017. október 05
megtekintések4272
Gyógyturizmus Hajdúszoboszlón

A hajdúság fővárosa, Hajdúszoboszló az egyik legnépszerűbb fürdőváros Magyarországon. Közkedvelt mivolta határainkon is túlmutat, hiszen számos német, osztrák, lengyel, orosz és szlovák turista keresi fel évről évre. Ez az úti cél minden pihenni vágyót kielégít: kedvez az aktív és a passzív pihenés kedvelőinek is. A népszerű Gyógyfürdő és Aquapark mellett rengeteg étterem és szórakozóhely várja az ide látogatókat az év minden szakában. 


A népszerű gyógyturizmus

Hajdúszoboszlóra már évtizedek óta vándorolnak a gyógyulni vágyók, hiszen az itt fellelhető víz különleges, gyógyító hatása mellett számos orvosi kezelés is várja őket. A folyamatos újításoknak köszönhetően a Gyógyfürdő nem csupán az aktív kikapcsolódást szolgálja (bár a gyermekes családok és a fiatal párok is előszeretettel választják), hanem az idősebb korosztály feltöltődését is. 


Hajdúszoboszló, a reumások mekkája

Európa legnagyobb fürdőkomplexumában található gyógyvíz elsősorban a krónikus mozgásszervi betegségek gyógyítására lehet alkalmas. A folyamatos orvosi kutatásoknak (melyeket a létesítményben végeznek) köszönhetően rengeteg jótékony hatását ismerték fel a víznek. A szívinfarktus és az agyvérzés lehetőségeinek kialakulását is megelőzheti a Hajdúszoboszlón fellelhető gyógyvíz – a legújabb kutatások szerint, a megfelelő orvosi és egészségügyi háttér mellett.(Megfelelő étkezés, megfelelő mennyiség mozgás stb. esetén) A reumások és különböző ízületi betegségben szenvedők tüneteit, fájdalmait is enyhítheti a gyógyvízes fürdőzést és felgyorsíthatja a sajgó végtagok okozta fájdalmak elmúlását. 

hajdúszoboszló apartman gyógykezelés gyógyvízben

Hajdúszoboszlón számos gyógyvízben zajló kezelés áll az idősebb korosztály rendelkezésére (is).


Kiemelkedő eredményeket lehet elérni a következő problémák, megbetegedések esetén is:

  • ízületi gyulladás
  • izomfájdalom
  • sérülés, sportsérülés utókezelése
  • csontsérülés
  • érszűkület
  • nőgyógyászati és húgyúti megbetegedés
  • bőrbetegség

hajdúszoboszló apartman a gyógyfürdőtől nem messze

Számos betegség kezelésében adhat segítséget a Hajdúszoboszlón igénybe vett gyógyfürdőzés.

Szálljon meg a fürdőkomplexum szomszédságában!

Modern, teljesen felújított hajdúszoboszlói apartmanjaink a Gyógyfürdőtől alig 5 perc sétára találhatóak, így kényelmesen át lehet gyalogolni, nem kell a parkolással törődni.
Ráadásul szálláshelyünkön zárt, bekamerázott parkoló áll vendégeink rendelkezésére, így Önnek nem kell sem az autója, sem a benne lévő értéktárgyak miatt aggódnia!

 

A gyógyturizmus egyre népszerűbb az év minden szakában, ezért még időben foglaljon szállást apartmanjainkban!