Menü

Gyógyuljon Ön is Hajdúszoboszlón!

2018. március 07
megtekintések4393
Gyógyuljon Ön is Hajdúszoboszlón!

Ha kipihenné az óévet, vagy szeretné egészségesebben kezdeni az újat, akkor ajánljuk Önnek a Hajdúszoboszlói gyógyvizet!

 

Mitől van kiemelkedő gyógyhatása a hajdúszoboszlói gyógyvíznek?

A hajdúszoboszlói gyógyvíz jódban, brómban, konyhasóban és hidrogén karbonátban gazdag termálvíz, amely 75 fokos és 1100 méter mélyről tör fel. Reumatikus betegségek, különböző mozgásszervi panaszok miatt érdemes felkeresni a gyógyvizet, kiegészítőként pedig többféle kezelés áll rendelkezésre a gyógyulni vágyók számára:

  • balneoterápia,
  • elektroterápia,
  • fényterápia,
  • hidroterápia,
  • wellness,
  • mechanoterápia és
  • termoterápia is.


A balneoterápia a gyógyfürdőzés gyógyterápiaként való alkalmazásáért felelhet. Kúraszerű fürdőzést, kiegészítő kezelésekkel (ivókúra, gyógy masszázs,iszapkezelés,inhalálás és diéta) egészítik ki.

Az elektroterápia lényege, hogy a szervezet plusz energiát kap egy adott típusú áramból, amit egy készülék bocsát ki. Ettől vérbőség alakul ki adott helyeken, így a szövetek keringése, anyagcseréje és rugalmassága is javítható.

A fényterápia, ahogy a neve mutatja, a fény és színek együttesével gyógyít. Bőrpanaszokra, különböző allergiákra, csontritkulásra, depresszió enyhítésére és a bőrránctalanítására is kiválóan hathat.

A hidroterápia egy klasszikus természetgyógyászati eljárás összefoglaló neve. A víz fizikai hatását, a víz felhajtó erejét és a vízsugár masszírozó hatását használja ki. A hidroterápia során használt víz meleg és hideg is lehet.

A mechanoterápia a fizioterápia egyik ága,ide tartozik a gyógytorna, a masszázs és ultrahangos kezelések.

A termoterápia a hőenergia testre és a teljes szervezetre való pozitív hatását használja fel.

 

hajdúszoboszló gyógyfürdő szállás

 

Ha elege volt a fürdőzésből, fedezze fel a környékbeli városok nyújtotta programokat!

Érdemes kihasználni a Hungarospa közelségét is, hiszen itt is rengeteg felüdülésre alkalmas program található, amely nem csak egyéni, hanem kis és nagycsaládosok számára is kiváló évkezdést biztosít.
2014-ben újították fel a gyógyfürdő termálcsarnokát, ahol helyet kaptak orvosi rendelők, és gyógytornás kezelésekre alkalmas termek is.

 



A hajdúszoboszlói szállás miatt sem kell aggódnia az újévre tervezett üdülés miatt –Az Armada Apartmanok egész évben várják az üdülni vágyó vendégeket, külön tekintettel az egyéni utazókra, a kis és nagycsaládosokra is. Apartman házaink kiválóan felszereltek, modern stílusúak, a mai igényeknek megfelelőek.

 

Tekintse meg apartmanjainkat!

címkék: