Menü

Utazás szállásfoglalás nélkül

2017. október 12
megtekintések3825
Utazás szállásfoglalás nélkül

Az utazás rengeteg felmerülő kérdéssel és megoldásra váró problémával jár. El kell döntenünk, hogy hová utazunk, mikor, kivel, hogyan, mennyi időre, hogyan töltjük majd el ott az időt, milyen programokat szervezzünk, és milyen szállást válasszunk. Ha a fenti kérdésekre választ kaptunk, még akkor is van egy: lefoglaljuk-e a kívánt szálláshelyet?
Az előre lefoglalt szállásoknak rengeteg előnyük van, azonban akad olyan eset is, amikor inkább hátrány. 


Last minute nyaralás

Váratlanul belefuthatunk egy megnyerő akcióba vagy egy családtagunk, kollégánk mégsem tud elmenni az előre lefoglalt nyaralására és ránk ruházza azt. Ilyenkor sok esetben csak az időpont és a repülőjegy biztos, a szállást magunknak kell intézni. Azonban sokszor kifogyunk a lehetőségekből, mivel teltházas apartmanokkal találhatjuk szemben magunkat. 


Mégsem megyünk

Az előre lefoglalt szálláshely esetében lehetséges olyan alkalom, amikor mégsem tudunk elenni ( közbejött egy betegség vagy váratlan kiadás ), így kénytelenek vagyunk lemondani. Ez kellemetlen szituáció a vendég és a tulajdonos számára is, de sajnos előfordulhat. 


Az előre lefoglalt nyaralás rengeteg előnnyel jár

Aki szereti előre megtervezni, hogy milyen lesz leendő pihenése, általában nem szokott csalódni. Tudja, hogy milyen szálláshely áll majd rendelkezésére, milyen felszereltséggel, parkolási és szórakozási lehetőségekkel.
Hajdúszoboszlói apartmanjainkban kizárólag elektronikus úton fogadjuk el a foglalást. Kérjük kedves vendégeinket, hogy a megfelelő adatokat adják meg, hiszen ennek hiányában apartmanunk kénytelen visszautasítani foglalásukat.
Hajdúszoboszlói szálláshelyünk a város szívében található, körülbelül 5 perces sétára a Gyógyfürdőtől, illetve számos étterem és vendéglátóhely közelében helyezkedik el. Zárt és bekamerázott parkoló áll vendégeink rendelkezésére, így autójuk és értékeik biztonsága miatt sem kell aggódniuk a pihenés alatt. Hajdúszoboszlói apartmanunk tökéletes választás pároknak, családosoknak. 

 

Foglalási és lemondási feltételeinkről kérjük, tájékozódjanak honlapunkon!