Menü

Szállásfoglalás az Armada Apartmanban

2017. március 03
megtekintések3962
Szállásfoglalás az Armada Apartmanban

Minden, amit tudni akartál a szállásfoglalásról és a lemondásról


Hogyan foglalhatsz szállást az Armada Apartmanokban? 
Szálláshely foglalást kizárólag elektronikus úton fogadunk el. Fontos, hogy minden adatot helyesen és pontosan tölts ki, a valós telefonszámod add meg, hiszen bármilyen kérdés esetén így tudjuk a leggyorsabban felvenni veled a kapcsolatot. 

Ahhoz, hogy foglalásod végleges legyen, foglalót szükséges fizetni, melyet a foglalástól számított 3 munkanapon belül kell átutalnod a visszaigazolásban kapott bankszámlaszámra. Ha több hajdúszoboszlói apartmant is szeretnétek igénybe venni, a foglalót apartmanonként kell megfizetni. Kérünk, hogy mindig tartsd be a fizetési határidőt, mivel ha a foglaló nem érkezik hozzánk erre az időpontra, úgy a foglalást töröljük. 

A szállásdíj fennmaradó részét a helyszínen, érkezésetek után kell, fizessétek. 


FONTOS:
az átutalás közlemény rovatába mindig tüntessétek fel annak a személynek a nevét, akinek a nevére a foglalás szól, ez szükséges a szállásfoglalás pontos azonosításhoz. 

 

hajdúszoboszló apartman nagycsaládoknak

Hajdúszoboszlói szállásainkon kis-és nagycsaládok egyaránt felhőtlenül szórakozhatnak.

 

Mennyit kell fizessek foglalóként?
A foglaló összegének mértéke mindig a foglalás végösszegének 20%-a, de minimum 10.000.- Forint.

Hogyan mondhatom le a foglalásom?
Ha még nem utaltatok foglalót, úgy a szálláslemondás ingyenes. Amennyiben már megérkezett hozzánk a foglaló összege, azt sajnos visszafizetni nem tudjuk.
Ha az érkezési napot megelőzően legalább 7 nappal korábban elektronikus levélben lemondod a foglalásod, a foglaló összege a lemondás évében december 31.-ig felhasználható.
Mégse a lefoglalt időpontban szeretnétek igénybe venni a szállást? A módosítása kizárólag külön díj ellenében lehetséges, melynek összege alkalmanként 5.000 Ft. 

Ha mégse annyian érkeznének, mint korábban jeleznétek, a létszám csökkentését az érkezési időpontot megelőző 7. napig költségmentesen tudjátok kérni, egyébként az eredeti foglalásban szereplő szállásdíj fizetendő érkezéskor. Amennyiben előzetes értesítés nélkül kevesebben érkeztek az eredeti foglaláshoz képest, úgy ez esetben is a foglalás visszaigazolásában szereplő eredeti összeg fizetendő érkezéskor.

 

hajdúszoboszló apartman csendes környezetben

Hajdúszoboszlón csendes környezet, zárt, bekamerázott parkoló biztosítja a nyugodt pihenést apartmanjainkban.


További kérdéseid vannak?
Kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül gyorsan és egyszerűen veheted fel a kapcsolatot az Armada Apartmannal. Kollégáink igyekeznek minél gyorsabban válaszolni az érdeklődésekre, foglalásotokra.