Menü

Hajdúszoboszlói apartmanok -nagycsaládosoknak is!-

2017. június 26
megtekintések3862
Hajdúszoboszlói apartmanok -nagycsaládosoknak is!-

FÜRDŐKÖZELI HAJDÚSZOBOSZLÓI SZÁLLÁSOK


Az Armada Family Prémium hajdúszoboszlói apartman igazán közel helyezkedik el a Gyógy- és Strandfürdőtől. Gyalogosan az eljutás nem több, mint 5 perc. Ez a rövid sétára lévő távolság kifejezetten rövid és kellemes út olyan családok számára, akik több gyermekkel utaztak hajdúszoboszlói szállásunkra. Ez az időtöltés pedig rendkívül szórakoztató lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 

 

CSALÁDBARÁT APARTMANOK


Hajdúszoboszlói apartmanunk választéka igazán bőséges: a szálláshelyen különböző méretű és elosztású apartmanok között válogathatnak vendégeink. Az épület összesen hét darab apartmannal rendelkezik, és más-más férőhelyekkel bírnak az egyes szállások. Van közöttük a négy személyestől egészen a hét személyesig. Ideális nagycsaládosoknak is, hiszen kényelmesen tudnak pihenni hajdúszoboszlói apartmanunkban a nálunk eltöltött idő alatt. 

 

hajdúszoboszló apartman kültér

Armada Family Apartman kültere, Hajdúszoboszló

 

Külön jó hír, hogy az igazán modern stílusnak és luxus kivitelben felszerelt apartmanok kivétel nélkül rendelkeznek konyhával, étkezővel, saját fürdőszobával, terasszal. Továbbá minden szállásunkon található légkondicionáló berendezés is. Hajdúszoboszlói apartmanjaink tökéletesen kielégítik napjaink igényeit, ugyanis szálláshelyünk egész területén vezeték nélküli internetkapcsolat biztosított, illetve apartmanjainkban egyaránt megtalálhatóak a magyar nyelvű kábeles csatornák, ezen kívül a külföldi műholdas csatornák is elérhetőek.

Szálláshelyünk udvarán a családok számára kiváló kikapcsolódási lehetőség fedett filagóriánk, ahol egy trendi, egységes „lounge” lett kialakítva, amit megspékeltünk sütő-főző, illetve grillező elemekkel is, hogy vendégeink kényelme és pihenése a lehető legjobb legyen. A gasztro élmények elérése érdekében ajánljuk, hogy ezt is próbálják ki hajdúszoboszlói szállásunkon. 

Apartmanjaink saját, belső parkolóval rendelkeznek, így vendégeinknek értéktárgyaik miatt nem kell aggódniuk. A biztonság érzését tovább fokozza, hogy parkolónk kamerarendszerrel vannak felszerelve.

 

hajdúszoboszló apartmanjaink kiemleten családosok részére

Hajdúszoboszlói apartmanjaink kiemelten családosok részére alakítottuk ki.