Menü

Kiscsaládosok, irány hajdúszoboszlói szállásunk!

2017. június 27
megtekintések3782
Kiscsaládosok, irány hajdúszoboszlói szállásunk!

Stúdió jellegű hajdúszoboszlói apartmanunkat főként kisebb családok figyelmébe szeretnénk ajánlani. Ezeken a szálláshelyeken nincsenek fölösleges holt terek, viszont kényelmes, hangulatos és bőven elférnek benne vendégeink. A hálótérben található egy nagyobb méretű franciaágy, illetve egy ágyazható kanapéágy, amelyek kiválóan biztosítják vendégeink számára a pihentető alvást. Úgy gondoljuk, hogy az ilyen stúdió jellegű apartmanjainkba legfeljebb egy felnőtt vagy két kisebb gyermek kellemes időtöltése lehet garantált. 

 

hajdúszoboszló apartman kerti gyerekmedence

Hajdúszoboszló Prémium Family Apartman kertjében gyermekmedence is található!

 

A zuhanyzós fürdőszoba hajdúszoboszlói apartmanunk hálóterméből nyílik közvetlenül, ezzel is biztosítva kiscsaládos vendégeink privát szféráját a nálunk eltöltött idő alatt. A konyha külön helyiségben található, a normál igényeket teljesen kielégíti, kellően felszerelt. Az itt elkészített falatokat a szállás külön előterében található, ízléses és praktikus étkező helyiségben fogyaszthatják el vendégeink. 

Hogy minden igényt kielégítő legyen a hajdúszoboszlói szállásunkon töltött idő, természetesen a szállás egész területén biztosított a vezeték nélküli internetkapcsolat, teljesen ingyenesen. A televíziózást előnyben részesítőknek pedig külön jó hír, hogy hajdúszoboszlói apartmanjainkban a magyar nyelvű kábeles csatornákon kívül műholdas külföldi csatornák széles kínálatából válogathatnak. 

 

hajdúszoboszló apartman gyerekmászókával

Hajdúszoboszló Prémium Family Apartman kertjében több gyermekmászóka is található.

 

Ráadásul értékeik miatt sem kell, hogy fájjon vendégeink feje, hiszen apartman házainkhoz külön belső parkoló is áll rendelkezésre, telepített biztonsági kamerarendszerrel. 

A gyerekeknek pedig hajdúszoboszlói szállásunk egész területén biztosítjuk a gondtalan játékot és kikapcsolódást: fa játszótorony csúszdával, mászófallal, homokozóval szórakoztathatják magukat. És a mindent elsöprő játék érdekében trambulin is biztosítja a gyerekek jókedvét, amíg szüleik nyugodtan sziesztázhatnak fedett filagóriánk alatt.