Menü

Őszi programok Hajdúszoboszlón és környékén

2017. október 02
megtekintések3997
Őszi programok Hajdúszoboszlón és környékén

Őszi programok Hajdúszoboszlón és környékén

 

Hajdúszoboszló és környéke ősszel is változatos programokat kínál az ide látogatóknak.
Hajdúszoboszlói apartmanunk a város szívében található, így könnyen megközelíthetőek az ősszel zajló rendezvények, míg a környékbeli programok is könnyedén elérhetőek egy 20-30 perces autóút alatt.


Magyar Szürke Bika Vásár és Tenyészszemle 
A Hortobágyon évek óta megrendezésre kerülő vásár népszerűsége folyamatosan nő. A rendezvény kapcsán az érdeklődők megismerhetik ezen állatok tartási módját, illetve az itt dolgozó csikósok, gulyások életét és hagyományait.
Program időpontja, helyszíne:
Hortobágy, Pusztai Állatpark, 2017. október 7.


Mindennapi kenyerünk
A kenyér világnapja alkalmából házi kenyérsütés program várja az érdeklődőket. A kenyérnek mindig is nagy szerep jutott a magyar emberek életében, a búzát az élettel azonosították. A rendezvényen a részvevőkkel közösen készítenek majd kenyeret, ráadásul az elkészített kenyér receptjét haza is vihetik.
Program időpontja, helyszíne:
Hajdúszoboszlói Gazdaház, 2017. október 15-én vasárnap 9-12 óra között

 

Szoboszlói Szüreti Mulatság
A gasztronómiai fesztivál kiváló programokkal várja a látogatókat. A rendezvényen fellépnek amatőr művészeti csoportok, alternatív zenekarok, ismert magyar előadó művészek. Az ünnepi asztalra a hajdúsági ételek mellett magyar borok és pálinkák is kerülnek.
Program időpontja, helyszíne:
Hajdúszoboszló, Szent István Park 3., 2017. október 20-22.

hajdúszoboszlói őszi programok apartmanunk közelében

Megkezdődött az őszi szüret Hajdúszoboszló és környékén is


Takarékos háztartás
A takarékosság világnapja alkalmából rendkívül izgalmas programon vehetnek részt az érdeklődők Hajdúszoboszlón. Spórolási trükköket mutatnak majd be a látogatóknak, hogyan vezessünk takarékosan egy háztartást.
Program időpontja, helyszíne:
Hajdúszoboszló, Gardaház, 2017. október 28. 

 

Márton Napi Libalakoma
Márton nap alkalmából újborral és libából készült ételekkel várnak mindenkit Hajdúszoboszlón. A hagyományos libalakoma az év záró gasztronómiai eseménye városunkban. Az eseményen több zenés és kulturális programon is részt vehetnek az érdeklődők.
Program időpontja, helyszíne:
Hajdúszoboszló Szent István Park 3., 2017. november 10-12.

 

Dés László Nagy Utazás koncert
Dés Lászlót azon kevés zenészek egyikének tartják, akiket a szakma és a kritikusok egyaránt tisztelnek, illetve a közönség is nagyon szeret.  Debrecenben ismét bebizonyítja, hogy ez nem véletlen.
Program időpontja, helyszíne:
Debrecen, Kölcsey Központ, 2017. november 21.