Menü

Nemzetközi nőnap – Lepd meg a hölgyeket egy wellness hétvégével!

2018. március 05
megtekintések3749
Nemzetközi nőnap – Lepd meg a hölgyeket egy wellness hétvégével!

Ne feledkezzünk meg a hölgyekről március 8-án!

A nemzetközi nőnapon, mint ahogy a neve is mutatja, együtt ünnepeljük a nőket – Magyarországon 1948 óta. A nemzetközi nőnapot az ENSZ a világnapok között tartja számon, amelynek március 8. a kitűzött napja. A mostani hagyományokkal szemben, amelyekben szerepet kap az édesség, a virág ajándékozás és a hölgyeknek való kedveskedés, korábban ez az időpont a nők egyenjogúságával kapcsolatos demonstratív nap volt.

Nos, ha mi is szeretnénk demonstrálni azt, hogy a párunk, édesanyánk, lánytestvérünk, nagymamánk vagy épp egy közeli barátnőnk milyen nagyszerű ember, és mennyi mindent köszönhetünk neki, akkor kiváló alkalmat ad ez a nap arra, hogy meglepjük egy belföldi utazással! A célállomás pedig mi lehetne más, mint Hajdúszoboszló, ahol maximális kikapcsolódásban lehet részünk egy hétvégén keresztül!

 

hajdúszoboszlói apartman nyaralás nőnapra

Tökéletes nőnapi meglepetés lehet egy hajdúszoboszlói wellness hétvége!

 

Teljes körű wellness programmal a felüdítő hétvégéért!

A Hungarospa Fürdőkomplexum magában foglalja az Aqua Palace-t, a gyógyfürdőt, a strandfürdőt és az Aquaparkot, így mindenki számára megtalálható az a fajta vizes elfoglaltság, amire a leginkább vágyik. Ha az összes vizes látványosságban részt akarunk venni, úgy válthatunk Gold Belépőt, amely mind a négy helyszínre bejárást biztosít.
A Hungarospa Zrt. wellness szolgáltatásai között található a pedikűr, a különböző masszázsfajták, szauna, szolárium, sport és fitneszszolgáltatások is.

 

nőnapi wellness hétvége hajdúszobszló szállás

A wellness hétvége minden hölgynek ideális ajándék!

 

Méregtelenítő csomaggal a hölgyek jó közérzetéért!

A hölgyek nagy kedvence a méregtelenítő csomag, amely tartalmazz egy dermalife-ot, cellulit kezelést, talpmasszázst, teázást -1 kancsó virágzó teával- igazi tömör 90 perces kényeztetés és pihenés! Ezen felül még számos frissítő masszázsfajta áll a vendégek rendelkezésére – talpreflexzónás masszázs, lávaköves masszázs, shiatsu masszázs, vitalizáló masszázs, thai masszázs, bambusz masszázs, gyógynövényes-olajos masszázs.

 

Legyen ez egy pihentető nőnapi hétvége!

Ha a nőnapi ünneplést nem egy napon, de egy egész hétvégén keresztül szeretnétek megünnepelni, úgy bátran válasszatok a hajdúszoboszlói szállások közül, amelyek egytől-egyig kiválóak, bár kiemelkednek a listából az Armada Apartman házai, amelyek a teljesség igénye nélkül felszereltek, zárt kertrésszel, és megfigyelőrendszerrel rendelkeznek, emellett maximális biztonságot nyújtanak értékeiteknek!

 

Tekintse meg apartmanjainkat!

 

Számos tavaszi programmal vár Hajdúszoboszló!

Ha pedig jól éreztük magunkat a nőnapi hétvégén, úgy visszavár bennünket Hajdúszoboszló és környéke számos tavaszi programmal, amelyben megannyi koncertet találhatunk, amelyek több korosztálynak nyújthatnak felhőtlen szórakozást, így például: a Karthago, vagy a Halott Pénz együttes főszereplésével.  Kiállításokat és gasztro élvezeteket is átélhetünk (ne felejtsük el, a lányok is szeretnek enni!) a Szoboszlói Toros napok keretében! Sőt! Ha kicsit távolabb tekintünk, akkor Debrecenben március 17-18. között édességfesztivállal kényeztetnek bennünket!


Tavaszi programajánló Hajdúszoboszló és környékén!