Menü

Hajdúszoboszló: a tökéletes választás pároknak

2017. március 01
megtekintések3918
Hajdúszoboszló: a tökéletes választás pároknak

Milyen az ideális nyaralás pároknak?


Ugye te is elképzelted már a tökéletes nyaralásotokat a pároddal? Hosszú naplementéket egy tóparton ülve, végtelen sétákat kéz a kézben egy árnyas fasoron, néhány lopott, közös órát, amikor csak egymásra figyeltek.

A mai rohanó világban nagyon fontos, hogy olyan úticélt válasszatok, ahol csendes környezetben egymásra tudtok hangolódni, el tudjatok szakadni a hétköznapoktól. Ehhez tökéletes helyszín lehet számotokra Hajdúszoboszló ahol az aktív és a nyugodt pihenéshez is találtok mindkettőtökhöz illő programot.


Milyen az ideális „romantikus” szálláshely? 

Legyen felszerelt, hogy kikapcsolódásotokat a legnagyobb kényelemben élvezzétek főleg a forró nyári napokon.
Fontos, hogy a választott szállásotok rendelkezzen saját fürdőszobával, konyhával (élvezni fogjátok a közös sütést, főzést), legyen felszerelve légkondicionáló berendezés, rendelkezzen a szobátok TV-vel, hiszen egy romantikus esti film csak fokozhatja a szórakozást. 



hajdúszoboszló apartman igazi romantikus helyszín

Hajdúszoboszló igazi romantikus helyszíne lehet páros kirándulásotoknak: bármely évszakban!



Ezek mellett fontos, hogy vezetéknélküli internet is legyen, így megtudjátok osztani legszebb romantikus pillanataitokat barátaitokkal.
Kellemes közös program lehet egy kis kerti sütögetés!
Ehhez olyan szálláshelyet kell találnotok, ahol minden adott a kinti főzéshez, grillezéshez vagy bográcsozáshoz. A nap tökéletes zárása lehet, amikor a teraszra kiülve életed párjával gyönyörködtök a naplementében. Az Armada hajdúszoboszlói apartmanjai ebben a szellemben kerültek kialakításra.

 

hajdúszoboszló szállás minden egy helyen

Hajdúszoboszlói szállásainkon mindent megtalálhattok amire csak szükségetek lehet itt létetek során.

 


TIPP:
A Katalin Apatmanokhoz zárt belső parkoló is tartozik, így ha kedvet kaptok egy kiadós sétához, nem kell a parkolás miatt aggódnotok.

Hajdúszoboszló méltán híres gyógyító vizeiről, amelyek a fürdés alatt nemcsak a hétköznapokban felgyülemlett stressztől szabadíthatnak meg, de még betegségmegelőző szereppel is bírhatnak.

Ha Hajdúszoboszló szerepel a nyaralásotok központjában, úgy érdemes olyan szállást keresnetek, amely közel helyezkedik el a fürdőkhöz. A strandközeli szállással a vezetés-parkolás időigényes tevékenységeit is megspóroljátok, az autó, és a benne lévő értékeitek iránti aggodalomról nem is beszélve.