Menü

AZ ÉV FÜRDŐJE – HAJDÚSZOBOSZLÓ, HUNGAROSPA

2018. január 03
megtekintések3851
AZ ÉV FÜRDŐJE – HAJDÚSZOBOSZLÓ, HUNGAROSPA

A turizmus fellendítésére készült program keretein belül ötmilliárd forinthoz jut Hajdúszoboszló. A támogatásból nem csak a fürdőt fejlesztik tovább, hanem a környék átalakítását is tervezik.

Ehhez hozzátartozik majd az új wellness fürdő, hat fedett csúszda és gyógy park kialakítása is. Czeglédi Gyula  a Hungarospa Zrt. vezérigazgatója a következő területeket jelölte meg:

  • strandfürdő minőségi kínálatbővítése;
  • négy évszaknak megfelelő élményközpontú attrakció fejlesztése;
  • gyógy park megújítása;
  • városkép fejlesztése.

 

Új wellness fürdő épül Hajdúszoboszlón

A fürdőt érintő fejlesztések közül a wellness fürdő az, amelyik a legnagyobb beruházást tartalmazza. Itt lényegesen látványosabb átalakításokra kell számítani – természeti képződményeket utánzó elemeket tehát sziklákat és vízesést, illetve különböző vízfelületeket foglal majd magába. A projekt keretein belül egy 1000 férőhelyes medence is teret kap.
Az Aqua Palace is fejlesztésre szorul – a kapacitásnövelésre már megmutatkoztak az igények, hét év működési idő alatt, tapasztalatokból építkezve mondják ezt az üzemeltetők.

 

Hajdúszoboszló belvárosa is megújul

A városkép szépítését elsősorban Szent István parkból indítják – innen áthelyezik az oda nem illő elemeket, így a fesztiváltér, a szabadtéri színpad és a gasztro-rendezvények máshol kapnak majd helyet. A helyükre szökőkutak, egzotikus növényeket telepítenek - a sétányok új burkolatot kapnak, új kerékpártároló és parkolóhelyek épülnek.
A projekthez tartozó egyéb szegmensekkel együtt 2019-2020-ra megvalósulnának a feltüntetett változások, fejlesztések.

hajdúszoboszló fejlesztések apartman


Ha szeretné Ön is meglátogatni az Év Fürdője díjas Hungarospa Hajdúszoboszlót, ne habozzon, kapcsolódjon ki a családjával, vagy a barátaival! Foglaljon szállást – a hajdúszoboszlói Armada Apartman csak Önre vár! Kis és nagycsaládosoknak, pároknak és egyedülállóknak, baráti csoportoknak –minden igényre orientálva!

 

Tekintse meg apartmanjainkat!

 

címkék: