Menü

Miért köss utasbiztosítást?

2017. október 25
megtekintések3773
Miért köss utasbiztosítást?

A hónapokkal előre megtervezett kirándulás alatt mindenki nyugodt és zavartalan pihenésre vágyik. Azonban néha a sors közbeszól, ekkor veszítjük el tárgyainkat, szenvedünk el sérülést, vagy az utazásunkat nagyban megterhelő váratlan eseményeket. 

 

Jobb félni, mint megijedni!

Magunk részéről a vészhelyzet kezelését azzal segítjük elő, hogy Hajdúszoboszlói apartmanunkat felszereltük különféle, ekkor szükséges dolgokkal: található apartmanjainkban lázmérő, emellett a közelben orvosi rendelő is található. Hajdúszoboszlói szállásunk nem messze helyezkedik el ugyanis az orvosi ügyelettől, amely a Szilfákalja utca 1-3. szám alatt található. Ha gyógyszerre, vagy sebkezelésére lenne szükséged, úgy hajdúszoboszlói apartmanunk közelében több gyógyszertárat is találsz:

Kamilla Patika – Bethlen u. 30.

Katalin Patika – Major u. 26.

Gyógyforrás Gyógyszertár – Hősök tere 3.

Kígyó Patika – Luther u. 4.

 

Biztosítsd be magad a vészhelyzetek esetére, és mindenféleképpen köss az utazás előtt utasbiztosítást!

 

Mit jelent az utasbiztosítás?

Az utasbiztosítás egy speciális biztosítási forma, amely kirándulások, nyaralások alatt nyújt védelmet a biztosított személy számára. Manapság egyszerűen, online, akár az az utazás előtti utolsó pillanatban is megköthető. Ráadásul költsége sem olyan sok, töredéke annak a összegnek amit akkor költenénk el, ha vészhelyzetbe kerülnénk.

 

utasbiztosítás családtagjainknak

Mielőtt útnak indulunk feltétlen kössünk magunk és családtagjaink számára utasbiztosítást!


Mit tartalmazhat az utasbiztosítás?

Általában tartalmazza az egészségügyi ellátás költségeit, de magába foglalhatja ( biztosítástól függően ) a baleset-, felelősség-, és poggyászbiztosítást is. Az utasbiztosítás megkötésénél mérlegeljünk: vegyük figyelembe a biztosítási összeget, a biztosítás szolgáltatásait, mire terjed ki és figyelmesen válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbbet. 

 

Balesetbiztosítás

A balesetbiztosítás egy fájdalomdíj az elszenvedett balesetért, sérülésért. Igénybe vétele esetén nem mellesleg magasabb kártérítésre számíthatunk a megszokott balesetbiztosításnál. 

 

utasbiztosítás hajdúszoboszlóra tervezett nyaralás esetén is

Hajdúszoboszlóra tervezett nyaralás esetén is érdemes utasbiztosítást kötnünk!

 

Felelősségbiztosítás

A felelősségbiztosítás nem járművekre, hanem emberekre vonatkozik. Olyan esetekben nyújt védelmet, amikor a figyelmetlenség következtében egy harmadik félnek okozunk kárt (például múzeumnak). 

 

Poggyászbiztosítás

A poggyászbiztosítás megkötése akkor ajánlott, ha értékes csomaggal utazunk, például sportfelszerelés, hangszer, elektronikai cikkek. 

 

Foglalj szállást Hajdúszoboszlói apartmanunk bármelyikében, és pihenj nyugodtan, hiszen zárt, bekamerázott parkolóinkban biztonságban van az járműved, és a benne hagyott értékeid!