Menü

Miért jobb szálláslehetőség az apartman a szállodáknál?

2017. április 11
megtekintések4217
Miért jobb szálláslehetőség az apartman a szállodáknál?

Mikor elkezditek a pihenésetek szervezni sok szempontot érdemes figyelembe vennetek, mivel a nyaralásotok csak akkor lesz igazán pihentető, ha az megfelel az igényeiteknek.


Fontos eldönteni, hogy pihentető, nyugodt kikapcsolódásra, vagy aktív időtöltésre vágytok-e jobban, hiszen ez meghatározhatja a szállás földrajzi elhelyezkedését, hogy a városszélen, vagy a központban helyezkedjen-e az el?

A szállás kiválasztásánál további kiemelt szempont, hogy hányan, és milyen korcsoportokba tartozva utaztok, hiszen teljesen mások az igényei egy családos, és egy baráti társaságnak. 

 

Apartmanok előnyei


  1. Az apartmannak a szállodákkal szembeni legnagyobb előnye éppen az, hogy a két személyes pároktól a nagy létszámú családokig mindenkit el tud helyezni –kérésre- akár egy épületben, ahol rajtatok kívül nem száll meg senki más. Így a nyaralás, és az ott történtek valóban intimek maradnak, idegen nyaralók bevonása nélkül.

  2. A legtöbb apartman, így az Aramada apartmanok is csendes környezetben helyezkednek el, így a nyugodt pihenés biztosított, amelyet egy belvárosi szálloda nem biztos, hogy biztosítani tud az ablak alatt húzódó autóutakkal. Emellett apartmanjaink ápolt, gondozott kertekkel rendelkeznek, amelyekben a felnőttek és a gyermekek is egyaránt gondtalan szórakozhatnak, előbbiek a szabadtéri és fedett filagóriás grillezési lehetőség folytán, utóbbiak pedig a nagyméretű gyermekjátékok miatt.


  3. hajdúszoboszló armada szállás gyerekmedencével

    Armada Family Prémium Apartmanunk gyermekmászókával, és gyermekmedencével rendelkezik.

     

  4. Abban az esetben is ideálisabb szállás az apartman, ha egyedi étrendetek van, vagy jobban kedvelitek az általatok elkészített ételeket és ezért nem szeretnétek plusz költséget vállalni. Az Armada apartman konyháiban bármely ételt elkészíthettek a normál igényeknek megfelelően felszerelt konyhákban.



  5. hajdúszoboszló szállás konyhában minden szükséges eszközzel

    Hajdúszoboszlói Armada szállásaink konyháiban minden szükséges eszközt megtaláltok az étkezéshez!

     

  6. Az apartmanok alacsonyabb szállásköltséget rejtenek magukban, mivel önellátóak, így olyan ételeket fogyaszthattok, amilyeneket szeretnétek, nem vagytok éttermi menühöz kötve. Amennyiben mégis éttermi finomságokra vágytok, úgy hajdúszoboszlói szállásunk környezetében megannyi kitűnő lehetőség vár titeket a gasztronómia terén.

  7. Szállásainkon még a parkolás miatt sem kell aggódnotok, mivel személygépkocsitokat zárt, kamerával ellátott biztonságos parkolóban hagyhatjátok a nyaralás ideje alatt, mindezt a szállás árában biztosítjuk számotokra, külön költségek nélkül.

  8. Az apartmanok másik előnye, hogy reggel akkor keltek, amikor jólesik, nem zavar fel titeket senki a szállodai személyzetből, és más vendégek sem zavarják meg a nyaralásotok nyugalmát.

  9. A szállodai szobák többsége tisztaságuk ellenére kissé ridegek, bútorzatuk gyakorlati-mintsem kényelmi szempontokat szolgálnak, amelyek emiatt nem biztosítják olyan szinten az otthonosság érzetét-mint az az apartmanok esetében tapasztalható.

 

Bármely szállásformát is választjátok, igyekezzetek azt a saját-és családtagjaitok, illetve az anyagi lehetőségeknek megfelelően megválasztani, hiszen a nyaralás a gondtalan szórakozás, és nem a pénzügyieken való aggódás időszaka.