Menü

Babás családdal nyaralunk? Ezekre figyeljünk oda!

2018. február 14
megtekintések3734
Babás családdal nyaralunk? Ezekre figyeljünk oda!


Ha alkalom adódik rá, hogy együtt nyaraljunk egy hozzánk közeli családdal, akinél kisbaba, kisgyerek van, figyelnünk kell pár általános szabályra. Így mindenki számára maradandó emlék marad a közös nyaralás!

 

Válasszatok babarát szállást!

Érdemes olyan szállást választanunk, amelyet családbarát jelzővel illetnek – sok hajdúszoboszlói szállás közül, az Armada Apartman az egyik legkiválóbb, gyerekközpontú szállás, ami garantálja a felhőtlen szórakozást a család és a család barátai számára is! Játszótérrel felszerelt udvara kiváló szórakozást nyújt.

Érdeklődj a szálláshelyen, milyen babaprogramok elérhetőek a nyaralásotok alatt!

 

Figyelj oda a tisztaságra!

Ne puszild meg a baba arcát, de a kezét, sem ha előtte „piszkos” dolgokhoz érhettél– hiszen a kicsik örömmel kapják be a kezüket. Csak kézmosás után vedd kézbe a kicsit!

Ha dohányzol, mindig moss kezet utána, illetve ahogy azt említeni sem kell, dohányfüst ne érje a kisbabát.

Ha a nyaralás alatt megbetegednél, ne menj a baba közelébe, és a család többi részével se érintkezz, ha nem muszáj!

 

hajdúszoboszló szállás családi kirándulás
Vigyázzatok a kisbabák egészségére akik szeretnek mindent a szájukba venni!

 

Neked kell majd alkalmazkodnod!

Ha ajándékot szeretnél adni a kicsinek, előbb kérdezd meg a szüleit, hogy mi az, amire ténylegesen szüksége van –ezzel, sokkal nagyobb örömet okozol, hiszen a hasznos ajándéknál nincs jobb!

Nyaralás alatt, ha a szobád a baba szobája mellett van –ne hangoskodj.

 

Hagyj teret a kiscsaládnak!

A családnak van egy beállt napi rutinja, időrendje – ez esetben neked kell alkalmazkodni, így lehetséges, hogy egyes programokra egyedül kell eljutnod. 

Hagyj teret a család számára – a baba körüli teendők miatt, nem biztos, hogy együtt ebédeltek, vacsoráztok majd.

 

hajdúszoboszló nyaralás kisbaba

A kisbabák szeretik a vizes időtöltést is!

 

Próbáld meg te is kisegíteni a kiscsaládot!

Olyan programokba gondolkozz, ahol nyugodt szívvel jöhetnek babával is – borkóstoló, vizicsúszdapark valószínűleg nem a legmegfelelőbb helyszín.

Ha van némi gyakorlatod a babák terén egy-két órára te is elvállalhatod a kicsit – így a szülők nemcsak hálásak lesznek neked, hanem te is újabb élményekkel leszel gazdagabb!

 

A nyaralás alatt készült képek nemcsak neked lesznek szép emlékek, hanem a család számára is, hiszen az idő gyorsan telik, a gyerekek pedig hamar felnőnek – ha igazán jól sikerült a pihenés, akár a későbbiekben évről-évre mehettek együtt –ezzel már egy igazán összeszokott csapattá váltok!