Menü

Hogyan kössük le a gyereket, ha rossz az idő?

2017. július 20
megtekintések3839
Hogyan kössük le a gyereket, ha rossz az idő?

Az iskoláskorú gyerekeket ősztől tavaszig lefoglalja a tanulás, de nyáron rengeteg idejük szabadul fel. Hajdúszoboszlói apartmanunk tökéletes választás a kis-, és nagycsaládosok számára is, hiszen apartmanunk igazán közel helyezkedik el a Gyógy- és Strandfürdőhöz, hiszen gyalogosan az eljutás nem több, mint 5 perc. 
Hajdúszoboszlói szálláshelyünk udvarán a családok számára kiváló kikapcsolódási lehetőség fedett filagóriánk, ahol egy trendi, egységes raklap „lounge” lett kialakítva, amit megspékeltünk sütő-főző, illetve grillező elemekkel is, hogy vendégeink kényelme és pihenése a lehető legjobb legyen, a gyerekeknek pedig hatalmas játszótér és medence áll rendelkezésükre.

De mit tehetünk akkor, ha nyaralásunk alatt rossz az idő?
Pihenésünket akkor sem kell feladni, ha rosszra fordul az idő, hiszen rengeteg benti program közül válogathatunk.  Hajdúszoboszlói apartmanunk egész területén biztosított a vezeték nélküli internet, illetve a magyar nyelvű kábeles, továbbá a külföldi műholdas csatornák.

Pár közös családi program rossz idő esetére:


1. Olvassunk mesét! 

Olvashatunk gyermekünknek mesét, de együtt is kitalálhatunk új történeteket, ami fejleszti a kreativitást, és összehozza a családot.

 

hajdúszoboszló szállás

A meseolvasás fejleszti a kreativitást, és megerősíti a kapcsolatot a családtagok között.


2. Társasjáték, kirakós

A nagyobbak számára elővehetjük a család kedvenc társasjátékait, kirakósait, hiszen ez minden korosztály számára szórakoztató tevékenység.

3. Bábozás

A kicsik igazán élvezik, ha rongybabákat, vagy fakanál-figurákat készíthetnek, amikkel aztán meséket, történeteket játszhatnak el. 

 

hajdúszoboszló szállás

Hajdúszoboszlói szállásunkon minden adott a boldog időtöltésre - a rossz idő ellenére is.


4. Film

Gyermekünk korának megfelelően választhatunk egy érdekes filmet, amely tökéletes kikapcsolódást nyújt rossz idő esetén.

Ne feledjük: a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát, és ne hagyjuk, hogy az időjárási viszontagságok elrontsák a kedvünket, illetve a nyaralásunkat!