Menü

Milyen az ideális szálláshely a családosok számára?

2017. március 16
megtekintések3901
Milyen az ideális szálláshely a családosok számára?

 

Mitől családbarát egy szállás? 

Gyerek-, családbarát szállásnak nevezhetjük azokat a szálláshelyeket, amelyek biztosítják a felnőttek nyugodt pihenését, emellett a gyermekek is játszva, szórakozva tölthetik el idejüket. Több szolgáltatás áll rendelkezésre, melyek biztosítják minden korosztály részére a szórakoztató, nyugodt időtöltést. 

 

hajdúszoboszló apartman családok számára

Hajdúszoboszlói apartmanjaink kialakítása során fontos szempont volt, hogy családok számára is minden igényt kielégítő felszereltséggel lássuk el.

Kisgyerekkel utazni, nyaralni nem a legkönnyebb műfaj. Főleg, ha a szülők is szeretnének kikapcsolódni, de azt sem akarják, hogy a gyermekük unatkozzon.
Tökéletes úti cél lehet számotokra Hajdúszoboszló, hiszen számtalan olyan program vár benneteket, amik az egész család számára tökéletes kikapcsolódást nyújthat.
Hogy egy pár ilyen programot említsünk: Hungarospa Strandnyitó (2017. április 29.), Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivál (2017. június 2-4), vagy a fiatalok által minden évben népszerű Bizonyítványbuli (2017. június 16-17)


Olyan szálláshelyet kerestek, amely baba, illetve gyermekbarát is? 

Mielőtt kiválasztjátok a megfelelő szálláshelyet, bizonyosodjatok meg arról, hogy a gyermekbarátnak gondolt apartman/hotel biztosítja-e az alábbi eszközöket:

  • A kiságy, az etetőszék, a bili, a fürdetőkád, pelenkázó, bébiétel, -ital melegítési lehetőség alapfelszerelésnek kell, hogy számítson. 
  • A konnektorfedő (vakdugó), 
  • gyermekágynemű, 
  • WC-ülőke, 
  • lázmérő, bébiétel és -ital szintén komoly segítség a nyaraló családnak. 

 

hajdúszoboszló armada apartmanAz sem árt, ha le tudjuk gyerekeink energiáját kötni, miközben szeretnénk egy kicsit pihenni, vagy akár kettesben a párunkkal eltölteni néhány órát. Gyerek- és bébimedencék színes játékokkal, vagy akár egy játszószoba is tökéletes időtöltés lehet a gyermekeknek. Ha pedig csemeténk jobban érzi magát, nekünk is jobban esik egy-egy kényeztető programon való részvétel. Egy óriás játszótér szinte minden gyermek álma, azonban fontos, hogy a játékok, eszközök biztonságosak is legyenek. Az Armada Apartmanokban a kicsik számára a játék örömét trambulinok, a Premium Family Apartmanunkban pedig egy három méter átmérőjű szabadtéri gyermekmedence is fokozza. 

Az Armada Apartmanok közül többet is kimondottan a családosok igényeit figyelembevételével alakítottuk ki, így tökéletes választás lehet számotokra is, ha Hajdúszoboszlóra érkeztek. 

Szálláshelyünk többféle elosztású apartmanokat foglal magában, melyek teljes körű felszereltséggel igyekeznek az egész család igényeit kielégíteni, ráadásul a hajdúszoboszlói Gyógy- és Strandfürdő is néhány perc sétával elérhető. Az apartman mellet közvetlenül található egy játszóház, amely számtalan eszközzel és játékkal fel van szerelve azért, hogy a gyerekek is szórakozva töltsék el pihenésüket.