Menü

Erre figyelj, ha gyerekkel utazol!

2017. június 29
megtekintések3829
Erre figyelj, ha gyerekkel utazol!

UTAZÁS A CSALÁDDAL


A családok számára rögtön felmerül a kérdés: vigyük-e magunkkal a gyereket, amikor elutazunk? 
A válasz, egyértelműen igen! 


De csak ha olyan szálláshelyet találunk, ami nemcsak gyermekbarát, de minden olyan igényt készséggel ki is elégít, amelyre egy kis- vagy nagycsaládnak szüksége van. Ráadásul a kettőt külön.

Szálláskeresés és az utazás helyszínének kiválasztása szempontjából sokkal körültekintőbbnek kell lennünk, ha gyerekkel utazunk, mintha baráti társasággal vagy párunkkal. Nem mindegy ugyanis, hogy mennyire gyerekbarát szállást választunk, milyen programokat tervezünk, és az sem elhanyagolható, hogy milyen távolságra van választott szálláshelyünk az általunk eltervezett programoktól. 

 

figyeljünk gyerekeinkre akár külföldre, akár hajdúszoboszlói apartmanjaink egyikébe utazunk

Akár belföldre, akár külföldre utazunk, kiemelten figyeljünk a gyermekekre!

 

BABABARÁT SZÁLLÁST BIZTOSÍTUNK


Hajdúszoboszlói apartmanjainkat főként családok számára alakítottuk ki, ezen kívül a város szívében helyezkedik el. Alig 5 perces sétára terül el a Gyógy- és Strandfürdőtől, mely kifejezetten a kisgyermekes családok célszegmense. 

Rendkívül fontos a szálláshely felszereltsége, ugyanis így nem kell otthonról cipelni még a konyhai eszközöket, törülközőket. A modern stílusban kialakított hajdúszoboszlói apartmanjaink minden szobája esztétikusan, minden igényt kielégítően felszerelt, mindegyik szálláshelyünk rendelkezik saját, önálló konyhával és fürdővel, terasszal vagy erkéllyel. 

hajdúszoboszló apartman gyerekes családoknak is

Hajdúszoboszlói szállásunkon mindent megtaláltok amelyre egy gyermekes családnak szüksége lehet!

 

Apartmanunk külön felszereltséggel rendelkezik a babával érkezők számára is. Megtalálható a babaágy, babapárna, babamatrac, babatakaró, babaágynemű is. Továbbá minden apartmanunkban található műanyag etető eszköz, robotturmix, wc szűkítő babáknak, bili, lázmérő, csúszásgátló és szoptatós párna is.

A gyermekek teljes igényű kikapcsolódása érdekében hatalmas játszóteret építettünk ki. Komplett fa játszótér, trambulin, illetve található nálunk egy három méter átmérőjű szabadtéri gyermekmedence is, ezzel fokozván a játék örömét. Illetve egy óriási füves szabadtér is a gyerekek rendelkezésére áll. A medencével rendelkező szállásunknál baba vízijátékok is találhatóak, illetve tollaslabda és dárc felszerelés.

Hajdúszoboszlói apartmanjaik udvarán a felnőttek sem unatkoznak, míg a gyerekek játszanak, ráadásul figyelemmel is kísérhetik őket. A családok számára egy óriási fedett filagória áll rendelkezésre, ahol kellemesen tölthetik el az időt.