Menü

Hasznos applikációk, ha Hajdúszoboszlón jársz

2017. november 06
megtekintések3947
Hasznos applikációk, ha Hajdúszoboszlón jársz

Hasznos applikációk, ha Hajdúszoboszlón jársz

 

A hagyományos városnézésnek megvan a maga bája: a térkép, a turisztikai kiadványok segíthetnek, hogy az összes látványosságot és műemléket sikeresen végigjárhassuk. Azonban a 21. század új technikai megoldásokat követel, ezért a turizmusban is fejlődik a hagyományos térképes városnézés mechanikája is.

Használd az okostelefonod!

Hajdúszoboszlón már 2013. novemberétől ingyenesen is elérhető két okostelefonos alkalmazás, amely segíti a városnézők túratervezését. A két különböző virtuális sétát magában foglaló applikációt Iphone és Androidos felhasználók is elérhetik az év minden szakában.

A Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft. hozta létre az egyre népszerűbb alkalmazást a PocketGuide túravezető szoftver alapján. A városban két útvonal járható be a szoftver segítségével, ráadásul a magyar nyelv mellett angolul is elérhető, amely hatalmas segítség a külföldről érkező turisták számára.

Az applikáció Hajdúszoboszló épített örökségeiről, látványosságairól, látnivalóiról és szórakozási lehetőségeiről is információval szolgál. Az alkalmazás okostelefonon és táblagépen is elérhető.


hajdúszoboszlói csúszdapark szállásainkhoz közel

A PocketGuide könnyedén elnavigál Hajdúszoboszló nevezetességeihez



Válassz útvonalat!

A két tematikus útvonal közül mindenki kedve szerint válogathat. Az egyik útvonal a hajdúszoboszlói fürdőkomplexumot járja körbe, a másik útvonal pedig Hajdúszoboszló főutcáján tesz virtuális sétát, így olyan, mintha személyes idegenvezető kísérne el a városnézés közben.

Ingyen wifi Hajdúszoboszlón

A látogatási igények kielégítése fontos szempont a városvezetésnek, ezért Hajdúszoboszló turisztikai központjában, a Szent István Parkban egész évben ingyenes wifit biztosítanak a látogatóknak. Ez a fejlesztés Európai Uniós forrásból valósult meg.

Válassz a város szívéhez közel fekvő szálláshelyet

Hajdúszoboszlói szállásunk a város szívében helyezkedik el, így a virtuális séta élményét semmiképp nem érdemes kihagyni! Szálláshelyünkről kényelmesen megközelíthető a Gyógy- és Strandfürdő, illetve a város turisztikai látványosságai, gyalogosan is. Hajdúszoboszlói apartmanunkban a zárt és bekamerázott parkoló biztosítja vendégeink nyugalmát, hogy a városnéző túra biztosan zavartalan legyen!

http://www.turistamagazin.hu/hajduszoboszlo-varosnezes-okostelefonnal.html

https://itunes.apple.com/hu/app/happ-hajduszoboszlo/id1127866621