Menü

A szoboszlói víz csodákra képes

2017. június 30
megtekintések3977
A szoboszlói víz csodákra képes

Hajdúszoboszló messze földön híres arról, hogy gyógyvízének hatása kimagasló egészségjavító hatással rendelkezik.
A hazai és az európai gyógyvizek különleges gyöngyszemét képezi. Napjaink látogatható gyógyfürdője az 1900-as évek elején nyitotta meg kapuit, és azóta is várja a gyógyulni és pihenni kívánókat. 

 

A HAJDÚSZOBOSZLÓI VÍZ ÖSSZETÉTELE


A Hajdúszoboszló alatt elterülő víztenger összetétele rendkívül egyedi, amit kutatások is igazoltak. A víz főként nátrium-kloridot tartalmaz, de rengeteg más összetevője mellett a magnézium jótékony hatása sem elhanyagolható. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az épületek megújulása, bővítése, és gyönyörű pihenőhelyek kialakítása ideális feltételeket teremt az itt eltöltött időhöz.
A gyógyfürdőbe látogatót több mint 40 kezelés közül választhatnak, melyek hatása nem marad el.
Ráadásul a gyerekek számára kedvezményes belépő megvásárlása is biztosított! 

 

hajdúszoboszló apartman a vizek fővárosában

Hajdúszoboszló a vizek fővárosa: minden korosztály számára tökéletes választás.

 

Hajdúszoboszlói apartmanunk körülbelül 5 perc sétára található a híres Gyógy- és Strandfürdőtől. Magyarország egyik legfontosabb turisztikai központjába minden évben egyre több látogató érkezik. A fürdővárosban kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a számukra megfelelő szórakozási lehetőségeket. Évszaktól függően különféle programok várják a Szoboszlóra látogatókat. 

 

hajdúszoboszló apartmanok egész évben programokkal

Hajdúszoboszló városa egész évben vizes programokkal várja látogatóit.


Hajdúszoboszlói apartmanunk többféle elosztásúak, és teljes körű felszereltségükkel igyekeznek minden vendégünket kiszolgálni. Hajdúszoboszló üdülőövezetében négy apartmanunk szolgálja ki a pihenni vágyókat, családokat. A komfortos nyaralás érdekében minden apartman házunk klimatizált. 

Hajdúszoboszlói apartmanjaink a víz városában tökéletes kikapcsolódást és kellemes időtöltést kínálnak pároknak, baráti társaságoknak, illetve kis- és nagycsaládosok számára is. A hatalmas belső udvaron a gyerekeknek játszótér, vendégeinknek pedig saját parkoló áll rendelkezésükre.