Menü

Melyik évszakban a legjobb Hajdúszoboszlóra látogatni?

2017. április 11
megtekintések3977
Melyik évszakban a legjobb Hajdúszoboszlóra látogatni?

A nyüzsgő hétköznapok mókuskerekében igazi felüdülésnek számít minden egyes pihenéssel töltött nap, amikor csak önmagunkra és szeretteinkre figyelhetünk. 

Hajdúszoboszló ehhez nyújthat tökéletes környezetet az év bármely részében, hiszen minden szezonban találhatunk olyan programot, amely bármely korosztály tagjainak kellemes kikapcsolódást jelent. Hajdúszoboszlói apartmanjaink pedig valamennyi évszakban vendégeink rendelkezésére állnak.

Ha Európa legnagyobb fürdőkomplexumának városába tervezitek a látogatásotokat, a fürdőruha minden évszakban az utazó felszerelés alapdarabja, hiszen az Aqua Palace élményfürdőben „egész évben nyár van”.

 

hajdúszoboszló apartman tavasszal számos izgalmas programmal

Tavasszal Hajdúszoboszló számos izgalmas programmal és látnivalóval várja vendégeit.



Nyár, Hajdúszoboszló = fürdés
Ha a nyár szerelmesei vagytok, akkor a napozás, a gondtalan fürdőzés mellett a megannyi szabadtéri programon való részvétel miatt nem fogtok unatkozni hajdúszoboszlói nyaralásotok alkalmából. A kisvárosi hangulatú Hajdúszoboszló tökéletes helyszín lehet a romantikus parki sétákhoz, és ha elfáradtatok, akkor sincs semmi probléma mivel számtalan kellemes hangulatú vendéglátóhely vár titeket gasztronómiai ínyencségekkel és élőzenével.


Az ősz a meghitt kirándulások időszaka
Ha vége a nyárnak, és beköszönt az ősz, akkor sem kell lemondanotok a hajdúsági városban tett kirándulásról. A fesztiválsorozatok ugyanis még ilyenkor sem érnek véget, ekkor veszi kezdetét például a Bioétel- és Borfesztivál, amely megannyi különleges étel-és ital különlegességgel vár titeket.


Hajdúszoboszlón a téli napok is romantikusan telnek
A zord idő ellenére nem szabad lehangolódni télen sem, hiszen a hófedte táj, és az apartman ablakain kívül szállingózó hóesés igazi romantikus együttlétekre ad lehetőséget neked és párodnak. Szálljatok meg a Katalin Apartmanban, és készítsétek el együtt kedvenc forró csokoládétokat, vagy forralt borotokat a különálló konyha részben, miközben csak odakint röpködnek a mínuszok. Ha pedig frissítő élményekre vágytok, akkor egy pár perces sétával máris a hajdúszoboszlói Gyógy- és strandfürdőben találhatjátok magatokat ahol egész évben sok szeretettel várják a fürdőzésért rajongókat megannyi kiváló szolgáltatással, mint például a szauna, a súlyfürdő, vagy az iszappakolás.

pihenje ki az óév fáradalmait hajdúszoboszlói apartmanunkon

Pihenje ki az óév fáradalmait Hajdúszoboszlón!

 

Indítsd az új évet felfrissülten Hajdúszoboszlón!
Tavasszal, mikor a természet is újra ébred, Ti is teljesen más szögből látjátok a világot. A napsütéses időszak újbóli beköszöntével újra nagy kedvvel látogathatjátok végig Hajdúszoboszló nevezetességeit, a múzeumokat, templomokat, és például a méltán világhírű Oborzil-haranggyűjteményt. 


Ha az aktív időtöltés hívei vagytok, akkor ne felejtsétek el, hogy Hajdúszoboszló ilyen téren is tökéletes kikapcsolódást nyújthat: (a teljesség igénye nélkül)

  • 15 percre a városközponttól, de még a városhatáron belül található Európa leghosszabb canopy pályája, ahol 24(!) méteres magasságban bizonyíthatjátok bátorságotokat;
  • Ha a sebesség szerelmesei vagytok, akkor irány a repülőtér ahol mini forma1-es pilótaként huppanhattok a gokart autók üléseibe;
  • Ha alacsonyabb sebességgel is beéritek, úgy pattanjatok nyeregbe, és irány Hajdúszoboszló és környéke! Nem hoztatok magatokkal kerékpárt? Semmi baj, ugyanis a hajdúszoboszlói Tourinform irodában bérelhettek magatoknak akár 1 órára vagy 1 napra is. A kerékpár bérlés díjai is igen kedvezőek már 750.-Ft-tól elérhető a bicikli bérlés, az 1 napos díj pedig 2200.-Ft. 
  • Beneveznétek egy kerékpártúrára? Itt olvashattok a részletekről.