Menü

Gasztronómiai élvezetek Hajdúszoboszlón a hajdúsági ízek fesztiválján

2018. március 12
megtekintések3635
Gasztronómiai élvezetek Hajdúszoboszlón a hajdúsági ízek fesztiválján

Három napos rendezvénnyel várja a látogatókat a Hajdúsági Ízek Fesztiválja Hajdúszoboszlón, április 28-30 között!

 

Ismerje meg a hajdúság ízeit egy fantasztikus hangulatú fesztivál keretében!


A fesztivál célja, hogy megismertesse a hajdúság ízeit, receptjeit, fogásait tradicionális és modern köntösbe csomagolva.  Ételkóstolókkal és főzőversenyekkel is színesebbé teszik a hajdúsági gasztronómia köré épülő rendezvényt, továbbá a fesztivál színpadján zenei előadásokkal szórakoztatják a nagyérdeműt. Mivel a rendezvény április hónap végén (április 28-30.) lesz, így érdemes előre gondolkozni – a fesztivál nagyszerű alkalmat ad arra, hogy kikapcsolódjunk és mellé pedig igazi kulináris élvezetekben is részünk legyen.

 

 

Ha pedig Hajdúszoboszló, akkor mindenképp érdemes megcsodálni a város nevezetességeit, illetve a nagy eszem-iszom után pedig ellátogatni a Hungarospa Fürdőkomplexumba, ahol a dőzsölést követően felfrissíthetjük magunkat.  A hajdúszoboszlói Gyógy-és Strandfürdő is várja a csobbanni vágyókat, ahol a mélyről jövő termálvíz nemcsak ellazít, hanem gyógyító hatását is kifejti.  A fürdőkomplexum nemcsak nagyoknak, hanem kicsiknek is élvezetes programokkal szolgálhat így az egész család számára kiváló szórakozást garantál Hajdúszoboszló!

 

Látogasson el Debrecenbe is!

Ha pedig családdal látogatunk el Hajdúszoboszlóra, akkor térségi programként akár ellátogathatunk Debrecenbe is, ahol a Növény és Állatkert, a Nagyerdő és környéke nyújthat pihentető szórakozást, kellemes perceket.

 


Hajdúszoboszló szállásai közül, pedig az Armada Apartmanház az, ahol bárki megtalálhatja számításait – kis és nagycsaládosok számára, egyedül vagy párban érkezőknek, baráti társaságok számára is ideális szállást nyújtanak.

 

Tekintse meg apartmanjainkat!