Menü

Egy családi nyaralás alatt is könnyen elkészíthető recept: a tormás-sajtos sonkatekercs

2018. február 22
megtekintések3981
Egy családi nyaralás alatt is könnyen elkészíthető recept: a tormás-sajtos sonkatekercs

 

Hajdúszoboszló az egész család kikapcsolódásáért!

Ha a tavaszi időszakban kedvünk támad egy egyéni, páros vagy épp családos kirándulásra, nagyszerű ötlet lehet Hajdúszoboszló. A szezonális programokon túl, ahol kicsik és nagyok is önfeledten szórakozhatnak, számtalan más, idénytől független programban vehetünk részt. Aki üdülni, felfrissülni vágyik, kiváló alkalmat biztosít erre a Hungarospa és a hajdúszoboszlói Gyógy-és Strandfürdő is.

 

Tágas, modern, mindennel felszerelt szállásért forduljon hozzánk!

Hajdúszoboszlói szálláson sem kell sokat gondolkoznia – az Armada Apartmanházai tökéletes választásnak bizonyulnak: korszerűek, minden igénynek megfelelőek, modernek, stílusosak, gondolnak az egyéni utazókra és a kis és nagycsaládosokra is! Mindössze öt percre helyezkedik el a fürdőtől, így egy könnyed sétával elérhető az úticélunk. 

Ha pedig valami könnyed, tavaszias étellel szeretnénk feldobni az első Hajdúszoboszlón töltött reggelünket, akkor ajánljuk ezt a finom, könnyen elkészíthető fogást.

 

KÉSZÍTSD EL A TORMÁS-SAJTOS SONKATEKERCSET!

Hozzávalók:

  • 20 dkg sonka (10 szelet)
  • 25 dkg mascarpone
  • 0.5 csokor snidling
  • 0.25 db torma (5-8 cm)
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 3 dkg füstölt sajt


Elkészítése:

1.    A tormát és a sajtot lereszeljük.Mindkettőt egy tálba tesszük, hozzáadjuk a mascarponét, ízesítjük sóval, borssal és snidlinggel.

2.    Jól összedolgozzuk.

3.    A sonkaszeleteket kihajtjuk, az egyik oldalukra teszünk bőven a krémből, majd szorosan és óvatosan feltekerjük őket. Ha az összes sonka elfogyott, a maradék krémet habzsákba tesszük, és a tetejét díszíthetjük vele, vagy kenyérre kenve tálalhatjuk.

4.    A hozzávalókat néhány percnyi sétával beszerezheti a közelben lévő élelmiszerüzletből. Az elkészítéséhez szükséges eszközöket, pedig a jól felszerelt konyhánk biztosítja.

 

Kíváncsi a többi, a nyaralás alatt is könnyen elkészíthető receptötletünkre? Kattintson!

kedvenc ételreceptjeink