Menü

2017 A FEJLESZTÉSEK ÉVE VOLT HAJDÚSZOBOSZLÓN

2018. január 15
megtekintések3651
2017 A FEJLESZTÉSEK ÉVE VOLT HAJDÚSZOBOSZLÓN

Hajdúszoboszló újabb turisztikai fejlesztéseken dolgozik, hogy az idelátogatók még több élményben részesülhessenek – az idei év fejlesztéstervei már önmagában sok meglepetést tartogatnak.

 

Az új fejlesztések széles korcsoportot céloznak meg

Új élményövezet a csónakázó tó mellett, Aqua Palace bővítése – amely nem csak a fürdő területére, hanem környékére is vonatkozik majd.
Dr. Sóvágó László, Hajdúszoboszló polgármestere nyilatkozott ez ügy kapcsán, miszerint új szabadtéri színpadot, sport és szabadidőközpontot, extrémsport pályát és műfüves focipályát is terveznek kialakítani Hajdúszoboszlón.

 

hajdúszoboszló szállás aqua park

Már tavaly rekordot döntöttek Hajdúszoboszló szállásai a

minden eddiginél magasabb vendégéjszakák számával.

 

Hajdúszoboszló fürdőit érintő fejlesztésekről

A menedzsment annak a fogyasztói trendnek kíván közép és hosszú távon megfelelni, amely az alap fürdőszolgáltatásokon túlmutat.
 A legújabb fejlesztésű, csúcstechnológiát képviselő, közép-európai kínálatban olyan élmény- és látványelemeket kívánnak beépíteni, amely hozzájárulhat a város idegenforgalmi kínálatának további felértékelődéséhez.
A cél az, hogy attraktív természeti környezetben jelenjen meg a fürdőrendszer, amelyben az olyan építészeti elemek háttérbe szorulnak, ami az urbánus környezetet emeli ki. 
Az Aqua Palace jelenleg évi 300 ezer látogatóval már alapjaiban felülmúlja a vártakat, de ha a fejlesztések utáni állapotról beszélünk, akkor elkerülhetetlen a befogadóképesség növelése, illetve a mostani wellness típusú szolgáltatások melletti egyéb területek újítása, átgondolása.

 

Hajdúszoboszló városát érintő fejlesztések

Nemcsak a fürdő része szépül meg Hajdúszoboszlón - Területi Operatív Program  keretein belül, két pályázatot is nyert a fürdőváros: az egyik a fenntartható közlekedésfejlesztés Hajdúszoboszlón,  amely során mintegy 4 ezer kilométer hosszban építenek ki kerékpárutat. A másik pedig a Zöld Város pályázat, amely magában foglalja a Kálvin tér és környezetének rekonstrukcióját és a helyi termék és kézműves piac kialakítása.

 

Armada Apartman, ha hajdúszoboszlói szállást keres!

Ha Hajdúszoboszlón keres szállást, az Armada Apartmanban

biztos megtalálja az Önhöz és családjához illő megoldást!


Ha Ön is kíváncsi a fürdőváros szépségére, illetve érdekli, hogy a közeljövőben hogyan szépül tovább Hajdúszoboszló, foglaljon szállást a legjobbaktól!
Hajdúszoboszlói szállás