Menü

AJÁNDÉKOZZ HAJDÚSZOBOSZLÓI KIKAPCSOLÓDÁST KARÁCSONYRA!

2017. december 04
megtekintések3712
AJÁNDÉKOZZ HAJDÚSZOBOSZLÓI KIKAPCSOLÓDÁST KARÁCSONYRA!

Nem tudod, hogy mit ajándékozz szeretteinek Karácsonyra, ami egyszerre hasznos ajándék és egyben emlékezetes? Ajándékozz idén élményt a tárgyak helyett!
Vásárolj 5.000, vagy 10.000 Ft-os ajándékutalványt szeretteinek, a Hungarospa Zrt. jóvoltából! Ki ne vágyna egy hétvégi, vagy pár napos kikapcsolódásra az év vége közeledtével?!
https://www.hungarospa.hu/Araink

 

Miért válaszd a a Hungarospa Hajdúszoboszlót?

Kiváló kikapcsolódási lehetőség az egész család számára – gyógyfürdő, masszázs, gyógykezelések, szauna, Aqua Palace élményfürdő – csak hogy néhány programot említsünk!
Pihenjétek ki az egész éves hajtást! Látogassatok el a téli időszakban Hajdúszoboszlóra, ahol színes programkínálattal, nagyszerű éttermekkel és szórakozási lehetőséggel várunk titeket!
A szállás miatt sem kell aggódnotok –Hajdúszoboszló szállás kínálata rendkívül széles palettán mozog –az egyszerű hostelektől a luxusig minden igényt kielégítő helyek fogadnak.

 

hajdúszoboszló tökéletes kikapcsolódás apartman

Hajdúszoboszló tökéletes kikapcsolódási lehetőségekkel várja

egész évben a kikacsolódni vágyókat!

 

Armada Apartman Hajdúszoboszlón

Válasszátok téli pihenésetekhez az Armada Apartmant, a hajdúszoboszlói apartmanok gyöngyét, amely mindenki számára rugalmas megoldásokat, biztosit – Premium, standard, economy, superior kategóriákba tartozó szállásokkal.
Hajdúszoboszló Armada Apartman

 

Válaszd az Armada Apartmant, mert:

  • Legyen kicsi-vagy nagy a család, nálunk mindenkinek jut bőven hely a pihentető kikapcsolódáshoz különböző méretű apartmanjainkban!



Kérdéseid vannak? Keress meg minket bizalommal!